Nagyon törik a hajam. Mit használjak rá?
Figyelt kérdés
Nem szeretném levagatni. Kb 3 havonta festem és szerintem ezért törik,amúgy nem vasalom. Valami jó balzsam vagy sampon akár pakolas vagy bármi ami bevalt nektek :)2013. márc. 18. 22:31
1/2 anonim válasza:
hát nekem legjobban a ricinus olaj vált be kúraszerűen csináltam kb. 3-szor 4-szer hajmosás előtt bekentem vele a hajam a tövétől a végéig és a végét nagyon alaposan és ezt kb 2 havonta és sokkal több hajam lett és gyorsabban nőtt és egészségesebb is lett viszont ha nagyon rossz a helyzet akkor ezt a pakolást hagyd fent éjszakára és aludj ebben és hajmosás után használj gliss kur liquid silk-et ilyen rózsaszín hajra fújható cucc sokkal jobb lesz egy olyan hónap után :DD
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi :) nem baj ha fekete van? ezelőtt az a narancssárga volt, sampon balzsam meg az a spray is, most fekete balzsam hajpakolás és spray van, ricinus olajat nem baj ha 2 hetente használom?
2013. jún. 12. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!