Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fiúk! Ti mivel szőrteleníttek...

Fiúk! Ti mivel szőrteleníttek a hónaljatokat?

Figyelt kérdés
Tudom, h fiúk közül sokan nem szokták,de azért engem zavar ha nyári vakáció közbe van.....Mit ajánlanátok? Én borotvát használok.

2013. júl. 9. 11:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Csak akkor, ha fertőző beteg az adott családtag.
2013. júl. 12. 16:06
 12/12 anonim ***** válasza:

Azért az epilátort/gyantát a hónalj részen gondold meg, mert egyes szőrszálak gyökere annyira roncsolódhat, hogy idővel nem leszel már ott olyan szőrös, mint most.

Ez persze csak akkor gond, ha később úgy döntesz, hogy szeretnél hagyni valamennyi szőrt mert neked éppen úgy tetszik.

Amúgy én is borotválom, az epilátor jó, de nekem ott kínszenvedés volt használni, s mivel a borotvával sincs semmi gondom így nem kínzom magam.

Érdemes borotválás után az 1-3 napos szőrt megpróbálni az epilátorral, minél rövidebb, annál kevésbé fáj a kitépése.

2013. júl. 13. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!