Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fiúk! Ti mivel szőrteleníttek...

Fiúk! Ti mivel szőrteleníttek a hónaljatokat?

Figyelt kérdés
Tudom, h fiúk közül sokan nem szokták,de azért engem zavar ha nyári vakáció közbe van.....Mit ajánlanátok? Én borotvát használok.

2013. júl. 9. 11:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is borotvát használok...
2013. júl. 9. 11:23
 2/12 anonim ***** válasza:
21%

borotvával.

és férfiaknál is normális a hónalj és a fanszőrzet nyírása, de csak ez, mellkas, meg láb még mindig szőrös terület, az arccal együtt.

2013. júl. 9. 11:29
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Borotvával.
2013. júl. 9. 11:29
 4/12 anonim ***** válasza:
A legegyszerűbb megoldás a borotva, de ha hosszabb hatást szeretnél elérni én az epilátort ajánlom. Ez mondjuk kicsit fájdalmasabb, de ha mi nők kibírjuk, akkor te is. :) Én azért szeretem, mert tényleg szép sima lesz tőle a hónaljam és ha mondjuk elmegyek nyaralni, a nyaralás alatt nincs gondom a szőrtelenítéssel, ugyanis 2 hétig még csak gondolnom sem kell rá, mert nem nő ki a szőr. És ez mindenképpen kellemesebb, mint 2 naponta borotválni.
2013. júl. 9. 11:34
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Akkor itt vagyok fiúként, és én epilálom a hónaljam évek óta. És tényleg szebb is az eredmény, mint borotválva, meg tovább is tart. Cserébe egy kicsit fáj, de simán kibírható, még ennél sokkal érzékenyebb részeken is. :)

Én már nem térnék át újra a borotválásra. :)

2013. júl. 9. 11:45
 6/12 anonim ***** válasza:
29%

Nem vagyok b#zi.

18/f

2013. júl. 9. 12:38
 7/12 A kérdező kommentje:
Próbáltam az epilátort,de tiszta vérpötty lett utána... :/
2013. júl. 9. 13:17
 8/12 anonim ***** válasza:

4. hozzászóló vagyok.

Na jó, most biztos furcsa, hogy nőként írok, de már nem érdekel. :D

Én évekig borotváltam a hónaljam, mert nem szeretem a fájdalmat, nem is nagyon bírom. De már nagyon beleuntam, hogy sosem lesz teljesen sima a hónaljam, ráadásul 2 naponta borotválnom kell, ezért idén kipróbáltam az epilátort. Az első alkalommal könnyeztem, nem mondom, és picit vérzett is a hónaljam, de nem volt vészes. Fél óra múlva már nyoma sem volt az egésznek, csupán annyi jel mutatott az epilálásra, hogy tényleg teljesen sima volt a hónaljam. :) A következő alkalommal már nem vérzett és nem volt semmi gond. Egy kicsit fájt, de kibírható volt. És egyre könnyebb elviselni, egyre kevésbé fáj, egyrészt hozzászokik az ember, másrészt gyengül a szőr. Hosszútávon az epilátor jobb. :)

2013. júl. 9. 22:00
 9/12 anonim ***** válasza:
73%

5. vagyok.

Vérpöttyök csak az első 1-2 alkalommal lesznek, ha nem várod meg hogy nagyon megnőjön. Ha már 3-4mm-re megnő, nyugodtan epiláld le. Nekem 2-3 hetente kell így epilálnom. Kitartás! :)

2013. júl. 10. 08:29
 10/12 A kérdező kommentje:
Lehet attól bajom,hgy olyan epilátort használok, amit a családban mások is?
2013. júl. 12. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!