Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak, ha anyum nem...

Mit csináljak, ha anyum nem engedi, hogy kiszedjem a szemöldököm?

Figyelt kérdés
pár nap múlva leszek 13, úgymond ezt kértem egy szülinqpi ajándéknak, hogy vigyen el kozmetikushoz. de nem engedi, mert hogy szerinte szép, és 13 évesen nem kell. világéletemben csúfoltak a szemöldököm vastagsága miatt, és alig vártam, hogy most végre talán meengedi... mit tegyek? :/
2013. júl. 8. 17:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nekem anno a szőrtelenítéssel volt ugyan ez, úgyhogy tudom milyen. Azért ajánlottam a menj el egyedül módszert. Persze nem tudom a Te édesanyád milyen, de az enyém annak ellenére, hogy mennyire ellenezte eleinte, hogy 13-14 évesen szőrtelenítsek, egy szava sem volt, amikor egyszer benyitott és meglátta, hogy borotva van a kezemben. :)
2013. júl. 8. 20:06
 12/17 anonim ***** válasza:

Attól, hogy szülők ,még nem mindig hoznak helyes döntéseket és nem Ők élik meg nap mint nap, hogy gúnyolódnak rajtuk.

Ne kérdezgesd, csináltasd meg.

Kitudja milyen problémákat okoz neked lelkileg, ha sokáig csúfolnak még emiatt.

Nehogy már ez vegye el az önbizalmad!

2013. júl. 8. 20:10
 13/17 A kérdező kommentje:
megengeeedteee :)) meg nyaralas elott elmegyunk, es az egyik baratnojenel kiszedetjuk :D koszi mindenkinek <3
2013. júl. 8. 20:30
 14/17 anonim ***** válasza:
:)
2013. júl. 8. 20:33
 15/17 anonim ***** válasza:
:))grt!:D
2013. júl. 8. 20:38
 16/17 anonim ***** válasza:
Na örülök, hogy sikerült :)
2013. júl. 8. 20:46
 17/17 Pirkó Éva válasza:
Nekem az anyukám nem tiltotta meg hogy kiszedjem a szemöldökömet,sztem elég gáz ha vkinek az anyukája nem segít a lányának hanem egy ilyen dolgot tilt....
2013. júl. 9. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!