A szemöldököm nem nagyon sűrű (? )
Figyelt kérdés
Eléggé ritkás..és nem tudom megrajzolni mert úgy meg mű hatású lesz..mit tegyek? Nagyon nagyon bozontos volt de úgyanúgy ritkás és kiszedtem szépre :) sikerült szépre,természetesre kiszednem de ritkás egy kicsit :S
Nem baj? 12.l
2013. jún. 27. 20:24
2/3 anonim válasza:
Sima szemhéjporral nem próbáltad még kihúzni? Én is úgy csinálom. Sokkal természetesebb hatást érek el vele, mint szemöldökceruzával, és talán még tartósabb is. Külön erre van egy vékony ecsetem és nem a legbelső résztől, hanem beljebb, majdnem középtől kezdem kihúzni, mivel természetesen is ott a legsűrűbb a szemöldököd és fokozatosan viszem a belső és a külső részekre. Nagyon szép és természetes. Mindenki szerint is.
3/3 anonim válasza:
Nekem ricinusolajtól sűrásödött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!