A szemöldököm, nem valami sűrű, ráadásul nagyon hosszú szálú. Mit lehet ezzel csinálni?
Nem tetszik a szemöldököm alakja,viszont,ha magamnak kiszedem mindig elrontom,ha elmegyek egy kozmetikushoz egyáltalán tudna vele valamit kezdeni?mert ezt hiába festi be,akkor is nagyon ritka marad..tetováltatni nem szeretném..nem tudom mit lehetne tenni.szerintetek?
Csak én vagyok ilyen szerencsétlen,hogy ilyen a szemöldököm?
Sztem csináld azt, hogy növeszd meg, amennyire csak bírod, és csináltass kozmetikussal olyasmi fazont, ami neked tetszik. majd utána, ahogy az előző írta, a hajszíneddel hasonló színű szemöldökceruzával (ne túl erősen, mert kül. boszorkányos lesz) rajzold utána a formát.
sok sikert:)
Szia! Nekem is ilyen problemaim voltak a szemoldokommel aztan meguntam es elmentem egy kozmetikushoz.
nagyon megerte. szepen kiszedte, olloval igazitott es festett.
elsonap kicsit munek tunt a festek miatt, de furdes utan kicsit kopott es tokeletes lett.
havonta eleg egyszer festetni,amugy hihetetlenul megtudja valtoztatni az arcot egy szep rendezett szemoldok.
Szerintem kozmetikushoz mindenképp menj el, sokat fog javulni az összkép!
De reggelente csináld azt, h egy megfelelő ecsettel fesd ki a szemöldököd, a hajadhoz illő színnel, az nem olyan mű, mint a ceruza és könnyebb bánni vele!
Én azt használom!
Viszont a tetoválást is fontold meg, ahogy már írták előbb is!
Nekem a szám van tetoválva, mert a szemöldököm a kozmetikus szerint szép.
És nagyon nem bántam meg, anyukámnak a szemöldöke van, nagyon jó!!!
Kicsit fáj és kell vele tűrni, de megéri!
Egyébként én nagyon rosszul tűröm a fájdalmat!
És mégis belevágtam, túléltem!:D
Szóval....
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!