Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak, ha anyum nem...

Mit csináljak, ha anyum nem engedi, hogy kiszedjem a szemöldököm?

Figyelt kérdés
pár nap múlva leszek 13, úgymond ezt kértem egy szülinqpi ajándéknak, hogy vigyen el kozmetikushoz. de nem engedi, mert hogy szerinte szép, és 13 évesen nem kell. világéletemben csúfoltak a szemöldököm vastagsága miatt, és alig vártam, hogy most végre talán meengedi... mit tegyek? :/
2013. júl. 8. 17:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
egy szemöldökszedés nagyjából 5-600 Ft. Elmész, kiszedeted. Mit csinál, ha utólag veszi észre? Megver?? Az is lehet, hogy észre sem venné.
2013. júl. 8. 17:52
 2/17 A kérdező kommentje:
es nem kell elore jelezni, hogy megyek?:S
2013. júl. 8. 17:58
 3/17 anonim ***** válasza:
A kozmetikushoz természetesen be kell jelentkezni.
2013. júl. 8. 18:00
 4/17 anonim ***** válasza:

Igen, be kell jelentkezni.Elmész és megmondod, hogy szeretnél egy időpontot.

Ha tudja, hogy csúfoltak miatta, nem értem miért a saját ízlése érdekli ilyenkor.

Menj el szerintem is, megverni csak nem fog emiatt, azt a kis vitát meg már kibírod utólag.

2013. júl. 8. 18:03
 5/17 A kérdező kommentje:
fuh.. jo rendben, de azert meg kicsit gyozkodom, es szerintetek magamnak nem tudnam? vagy mindenkeppen kozmetikus?
2013. júl. 8. 18:07
 6/17 anonim ***** válasza:

Hát ha esetleg arra szánod magad, akkor nézz meg pár ehhez kapcsolódó vidit youtubeon, van nagyon sok és lesz fogalmad arról mit is kell csinálni.Mondjuk én nagyon elrontottam először magamnak, de azóta rájöttem, hogy kell és mindenki dicséri.

http://www.youtube.com/watch?v=R5utXUS7Yd8&feature=c4-overvi..

http://www.youtube.com/watch?v=dTubNuHS3W0&feature=c4-overvi..

Pl. De van sok más is, csak írd be, hogy szemöldök formázás.

2013. júl. 8. 18:15
 7/17 anonim ***** válasza:
De megkönnyíti a dolgod, ha egy jó kozmetikus formára szedi neked és aztán már csak igazítanod kell ha kinő :)
2013. júl. 8. 18:16
 8/17 A kérdező kommentje:
köszönööm :) hat szerintem a kozmetikusnal maradok megis :)
2013. júl. 8. 18:18
 9/17 anonim ***** válasza:

Szerintem is az elsőt mindenképpen kozmetikus csinálja, utána sokkal könnyebben kiszeded magadnak is, mert látszik, hol kezd visszanőni, és hol van meg alapból is.

Mondd meg anyukádnak, hogy nem érzed magad így jól, sokan csúfolnak érte. Ebben nincs korhatár, ha valakit vékony szemöldökkel áldott meg a sors, akkor nem kell szednie soha, de ha kicsit vastagabbal, akkor úgyis zavarni fogja később is.

2013. júl. 8. 18:49
 10/17 A kérdező kommentje:
na, most megint felhoztam, es kaptam egy jo nagy adag kiabalast, hogy mit kepzelek, hogy 13 evesen ki akarom szedetni, hogy fogok kinezni, ugyan ki csufolna... :( azt hiszem megvarom a 14-et.. most apunak is panaszkodik, hogy mit terveltem ki. mindegy, azert koszi a valaszokat. :)
2013. júl. 8. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!