A láb leborotválása kb. hány perc? A bőr előkészítésétől a borotva elrakásáig, kád kiöblítést, mindent belevéve.
Figyelt kérdés
2013. júl. 6. 19:41
2/20 A kérdező kommentje:
Kb.-ra sem tudod?
2013. júl. 6. 19:47
3/20 A kérdező kommentje:
Én olyan 25-30 perc közé tenném. Még sosem borotváltam le.
Ez így reális lehet?
2013. júl. 6. 19:48
4/20 A kérdező kommentje:
És nem a teljes láb, hanem térd fölé húzva ugyan a borotvát, de a combnak csak a külső részével együtt, ahol jobban szőrös.
2013. júl. 6. 19:49
5/20 anonim válasza:
Én zuhanyzás közben kb 3 perc alatt lekapom, nem tudom, hogyan saccolhattad ezt a műveletet fél órára :D
6/20 anonim válasza:
Szerintem sem telik néhány percnél többe.
7/20 A kérdező kommentje:
Ugye bekenni a borotvahabbal, majd várni pár percet, hogy puhítsa a szőrt, kb. 4-5 perc. Majd minden egyes húzás után leöblíteni a borotvát, és óvatosan csinálva, lábanként térdig kb. 2x5 perc. Majd a térd, ami állítólag nehézkesebb a csontok miatt. Plusz a comb. Majd krémezés, borotva fertőtlenítés, elrakás.
2013. júl. 6. 19:57
8/20 anonim válasza:
Az előbb borotváltam le a teljes lábamat, teljes comb is bele tartozik, az egész zuhanyzás volt 10 perc, szóval maga a borotválkozás 4-5 perc lehet. Mindennel együtt.
9/20 A kérdező kommentje:
Akkor ti nem használtok borotvahabot?
2013. júl. 6. 20:03
10/20 A kérdező kommentje:
Ja, mondjuk nálam egy zuhanyzás is kb. 10 perc.
2013. júl. 6. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!