Szerintetek borotváljam a lábam? (lent több)
Sziasztok!
Még egyszer sem szőrtelenítettem... A lábamat szeretném szőrteleníteni! Már nagyon idegesít, hogy ennyire szőrös, nem merek rövidnadrágot fölvenni... Anyával nem szeretnék erről beszélni, tiszta fölöslegesnek érzem, nem szidna le ha leborotválnám a lábámat... Ezét kérdezem, hogy ha leborotválom ma este a lábam(ma elmennek bulizni) akkor ugye nemlesz semmi? mármint ezt úgyértem hogy semmi kiütés vagy egyéb kis izéka lábamon :D ja és még annyi hogy hány naponként kell borotválni?:) Ugye előtte bekell kenni habbal a lábam? Légyszíves mindent írjatok le részletesen, lányok ti hogyan borotváltátok először stb:)
Köszii!!!
13/L
Nekem a lábam abszolút nem érzékeny, szárazon is borotválhatnám, akkor se lenne baja, de azért kellemesebb zuhanyzáskor egy kis tusfürdővel, úgy jobban siklik.
Utána kend be testápolóval.
Annyi naponként borotválod, amilyen gyakran akarod. Ha elkezd nőni és zavar, újra leborotválod.
Én úgy szoktam hogy zuhanyzás végén bekenem tusfürdővel és leborotválom ahogy kell. Nekem így jobb mint borotvahabbal, mert azon nem csúszik annyira a borotva. Viszont kipattoghat a bőr utána, főleg ha érzékeny. Nem árt ha bekened utána valamilyen testápolóval vagy nyugtató krémmel.
2 naponta szoktam borotválni, mert akkor már tüsi a szőr.
Szia! (:
mielőtt elkezded borotválni, bekened habbal. Borotválkozás közben a borotva ahogy megtelik habbal, vizzel leöblíted, és borotválod tovább. Ha ügyesen borotválod és nem túl érzékeny a bőröd, ak nem kéne semmi kiütésnek sem lennie. Borotválás után ajánlatos testápolóval bekenni. Én a lábam hetente 1x borotválom, sztem az elég. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!