Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak apu nem engedi...

Mit csináljak apu nem engedi h borotváljam a lábam és elég szörös? . Mivel a legjobb borotválni ami eltart pár hetekig is? Kapa? Gyanta? Krém? Vagy? Mi?

Figyelt kérdés
2009. máj. 26. 17:43
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
hogy lehet aput meggyözni?mind azt mondja h az nem szégyen meg ilyenek de nekem az sajnos:(
2009. máj. 26. 17:48
 2/17 anonim ***** válasza:
67%
Vegyél magadnak gyantát, vagy epilátort. Azok a legtartósabbak, a gyantát jobban ajánlom... Mi az, hogy apukád nem engedi?? A te lábad. Azt csinálsz vele amit akarsz..külömbenis..megkérdezted hogy lehet-e?
2009. máj. 26. 17:50
 3/17 anonim ***** válasza:
Előző vagyok..kiegészités képpen annyit, hogy persze csak ha lány vagy:)
2009. máj. 26. 17:50
 4/17 A kérdező kommentje:
igen lány vagyok! és azt mondta h mig 18 nem leszek addig nem borotválhatom le.s nagyon szégyenlem. nem took semmi nyári cucot felvenni
2009. máj. 26. 17:52
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha szőke a szőr, akkor hagyad, bár gondolom nem az:S Ne szólj neki, vegyél magadnak borotvát vagy gyantát! Ha meg észreveszi, hogy leszedted a szőrt, akkor kérdezd meg, hogy örülne-e ha anyudnak, vagy apukád bnőjének, akárkinek, hatalmas dzsungel lenne a lábán vagy bárhol.
2009. máj. 26. 17:55
 6/17 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy, hogy ennyire beleszól apukád mit csinálsz a lábaddal?

Én is a gyantát vagy az epilátort ajánlom.

2009. máj. 26. 18:06
 7/17 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: próbáld megmagyarázni apukádnak, hogy manapság már teljesen természetes, hogy egy lány szőrteleníti a lábát (nemcsak 18 felett). Ettől nem lesz semmi bajod, nem értem miért tiltja.
2009. máj. 26. 18:08
 8/17 anonim ***** válasza:
72%
Azt mondta nem borotválhatod le..azt viszont nem mondta, hogy nem is gyantázhatod le:P Vagy ott vannak a szőrtelenítő krémek is..igaz, kicsit macerásabbak, de jó az is!
2009. máj. 26. 18:12
 9/17 A kérdező kommentje:
16 éves vok . de nem fájdalmas a gyanta?
2009. máj. 26. 18:19
 10/17 anonim ***** válasza:
Nem olyan vészes a gyantázás, ki lehet bírni! És hosszabb ideig szőrtelen marad a lábad, mintha borotválnád!
2009. máj. 26. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!