Mit csináljak apu nem engedi h borotváljam a lábam és elég szörös? . Mivel a legjobb borotválni ami eltart pár hetekig is? Kapa? Gyanta? Krém? Vagy? Mi?
köszönöm a válaszokat:)
még irhattok:)
16??? Anyám! Borotváld,vagy gyantázd le és kész!Visszaragasztani ugy sem tudja.
23/L
Menj egy kozmetikushoz gyantáztatni nem drága max. 2000 végig a lábad. Szépen megcsinálja.
:S:S érdekes apukád felfogása. De mond meg neki
Lehet hogy, ő szeret szőrős majomnak lenni de te nem!
én nem is kértem engedélyt a szülőktől, mondjuk ha nem engednék sem érdekelne... csórd el a borotváját és borotváld le a lábad.. vagy vegyél epillátort... én 11-12 évesen borotváltam le először a lábam... szerintem a mi testünk, és ez nem olyan nagy dolog, hogy tiltani kéne, már elnézést. a szőr visszanő. nem értem apádat... egyáltalán milyen jogon tiltja meg, hogy borotváld magad? ha nem engedi, akkor sztrájkolj... direkt ne hordj rövid gatyát, mindig hosszút, a strandon is csak depizz, stb, attól csak észhez térnek a szülők :P sorry, ha olyat írtam volna le, amit már korábban leírtak, nem olvastam végig az összes komit :S
L/14
Csak nekem tűnt fel az a szó a kérdésben, hogy Kapa? MIlyen kapa?????? :D
Én apukám is mondja, hogy ne borotváljam, mert megerősödik a szőr stb és később milyen lesz... pedig már bőven nagykorú vagyok. Én szőrtelenítem akkor is, nem szól semmit, úgyse tud mindig ott lenni mellettem, hogy ne engedje :)
Mondd meg, hogy nagyon kínos ez neked a suliban tesiórán is vagy ha rövidnadrágot veszel fel, mert ma már mindenki szőrteleníti. Ennyi idősen már nyugodtan elkezdheted.
Én azt csináltam, hogy amikor elmentem borotvát venni magamnak vagy ilyesmit akkor apukámnak is vettünk mindig valami ilyen dolgot és mondtam, hogy neki is hoztam ezt-azt.
Idővel megbékél a helyzettel. Ha meg mégse és nem hagyja akkor szólj valakinek, mert ez nem normális... de kérdezz már rá, hogy miért nem szabad. Csak indokolja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!