Lányok mennyire jön be ez a haj, illetve mennyi céccó lenne vele megcsinálni reggel? Fura lenne ha egy srác ilyen ballon kabátot viselne?
A haj nem tetszik.
A 2. link meg nem jó. :)
Nekem nagyon tetszik ez a haj! Szerintem nem igazán lenne nehéz minden reggel megcsinálni, szerintem Misha sem szokott sokat szórakozni vele. Max. talán egy kis formázás kell majd neki esetleg hajzselével, ha nem áll be így magától, de az sem tart tovább néhány percnél.
A ballonkabát pedig egyáltalán nem lenne furcsa. :) Ne rettentsen el, hogy manapság kevesen viselnek ilyet. Nekem kifejezetten tetszik az ilyesmi a fiúkon/férfiakon.
Egyébként örülök, hogy megláttam a kérdésedet, kevés Suparnatural rajongó fiút ismerek. :D Jó tudni, hogy "vagytok"! :3
24/l
Kösz, jó hallani lányokról is akik odavannak a Supernaturalért. :)
18/F
Nagyon szívesen! :)
Oh, ha még tudnád, mennyien vagyunk! :D Bár szerencsére azért a Supernatural-nak elég vegyes a közönsége, szerintem fiúk-lányok egyaránt vannak benne. Csak úgy tűnik, én főképp lányokat ismerek. :3
Én meg csak fiúkat. :)
Mindegy mostmár tudjuk hogy az ellenkező nemből is vannak olyanok akik szeretik a Supernaturalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!