Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A dm-s hajkapszulát mikor...

A dm-s hajkapszulát mikor szoktátok bevenni? Reggel, este, napközben? Mikor kell?

Figyelt kérdés

2013. jún. 11. 15:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Én reggel, miután reggeliztem :)
2013. jún. 11. 15:44
 2/9 A kérdező kommentje:
az a baj hogy én nem szoktam reggelizni, szerinted baj ha délbe vagy délután veszem be?
2013. jún. 11. 15:56
 3/9 anonim ***** válasza:

Én eddig estefelé vettem be mindig, mert többen is mondták, hogy a B vitamin miatt jobb az étvágyuk, és többet esznek. Én meg ezt elakartam kerülni, és este már nem sokat eszek, hogy jól aludjak. Viszont az utóbbi időben sokszor elfelejtettem, így a következő dobozzal már úgy fogom csinálni, hogy reggel veszem be, reggeli után. :)

Egyébként mindegy, hogy mikor veszed be, az a fontos, hogy nagyjából azonos időben vedd be. Szóval ne legyen olyan, hogy egyik nap reggel, másik nap este, hanem mondjuk minden nap a reggeli órákban, vagy késő délután stb.

2013. jún. 11. 15:56
 4/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Jól mondja az előttem lévő. Mindegy, hogy a nap melyik szakaszában veszed be, csak tényleg figyelj arra, hogy nagyjából azonos időpontban, ne össze vissza :)

2013. jún. 11. 15:59
 5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm ment a zöld pacsi :))
2013. jún. 11. 16:15
 6/9 anonim ***** válasza:
88%

evés után, és este javasolják, mert nagyobb lesz az étvágyad.

viszont ezt sehol nem olvastam v hallottam még hivatalosan, hogy vitamint mindig azonos időben. pedig elég sokat olvasok ilyen témákról. ilyet orvos vagy szakember által leírva még nem láttam.

ez nem fogamzásgátló, ahol számít, hogy mindig ugyanakkor evgyük be.

a vitamint beveszem, felszívódik a szervezetben, és elkezd hatni. ennyi.

2013. jún. 12. 07:50
 7/9 A kérdező kommentje:
köszi, mondjuk az a baj hogy se reggelizni se vacsizni nem szoktam de tegnap olyan 6 körül vettem be
2013. jún. 12. 09:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát pedig ez így van, hiába nem olvastad, nekem mondta az orvos. Nem csak a fogamzásgátlót kell mindig ugyanabban az időben bevenni, hanem mondjuk szíveseknek a szívre való tapaszt, vagy gyógyszert is. A vitaminhoz kapcsolódóan is így kell eljárni, mert ha mondjuk beveszem este 10-11 fele a kapszulát, utána nem egészséges hajnali 4-kor is bevenni az aznapit, hiába van másnap, nem szabad túlhaladni a napi szintű megengedett mennyiséget, mert a szervezet nem képes magába vinni túl sok mennyiséget belőle. Ahogy bement úgy ki is jön és olyan, mintha semmit sem csináltunk volna. Olvass utána.
2013. jún. 12. 10:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Olvastam sok-sok helyen már millió cikket a vitaminokról, de mint írtam, ez sehol nem volt.
2013. jún. 12. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!