A dm-s hajkapszulát mikor szoktátok bevenni? Reggel, este, napközben? Mikor kell?
Én eddig estefelé vettem be mindig, mert többen is mondták, hogy a B vitamin miatt jobb az étvágyuk, és többet esznek. Én meg ezt elakartam kerülni, és este már nem sokat eszek, hogy jól aludjak. Viszont az utóbbi időben sokszor elfelejtettem, így a következő dobozzal már úgy fogom csinálni, hogy reggel veszem be, reggeli után. :)
Egyébként mindegy, hogy mikor veszed be, az a fontos, hogy nagyjából azonos időben vedd be. Szóval ne legyen olyan, hogy egyik nap reggel, másik nap este, hanem mondjuk minden nap a reggeli órákban, vagy késő délután stb.
Első vagyok.
Jól mondja az előttem lévő. Mindegy, hogy a nap melyik szakaszában veszed be, csak tényleg figyelj arra, hogy nagyjából azonos időpontban, ne össze vissza :)
evés után, és este javasolják, mert nagyobb lesz az étvágyad.
viszont ezt sehol nem olvastam v hallottam még hivatalosan, hogy vitamint mindig azonos időben. pedig elég sokat olvasok ilyen témákról. ilyet orvos vagy szakember által leírva még nem láttam.
ez nem fogamzásgátló, ahol számít, hogy mindig ugyanakkor evgyük be.
a vitamint beveszem, felszívódik a szervezetben, és elkezd hatni. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!