Göndör hajam van, majdnem minden reggel vasalom, mit tehetek, hogy ne kelljen minden reggel egyenesíteni?
Figyelt kérdés
Reggel kivasalom, elmegyek suliba és leginkább ősszel, de máskor is, ha esős idő van, a víztől begöndörödik újra. Nagyon utálom mert nem áll nekem jól ez a haj. Mit tehetek? Gondoltam már arra is hogy lehetne e dauerolni egyenesre. Egyáltalán van olyan hogy egyenesre dauerolni?2013. máj. 20. 10:03
1/4 anonim válasza:
Ha vasalod használsz rá valami sprayt? Ha nem, használj mert el fog töredezni a hajad.
Nekem is göndör a hajam, nagyon sokáig gyűlöltem, de elfogadtam, és most semmi pénzért nem vasalnám.
2/4 anonim válasza:
Brasil Cacau kezelés. Nem csak egyenesíti, de ápolja is a hajat. Érdekességképpen egy kép: [link]
3/4 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=m1RO-d1Z9Hs 3.49től.. így csatold fel a vizes hajad estére, és egyenes lesz.:)
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat, megfogadtam az 1. válaszoló válaszát és most kezdem megkedvelni a hajam.. :) köszönöm..
2013. máj. 27. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!