Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek is létezik ajakápo...

Szerintetek is létezik ajakápoló függőség?

Figyelt kérdés

ismerek olyat aki görcsöl ha nincs neki, rohan a rossmannba venni rögtön ha elfogyott..bármilyen időben..

és a pláne hogy nem olcsóakat vesz, mégis gusztustalan cserepes a szája

2013. jún. 17. 10:16
 1/5 anonim ***** válasza:

cserepes a szája és minden áron el akarja tünteti vagy meg akarja akadályozni a cserepesedést

az ok megvan

de mindenféle függőség van én speckó megőrülök ha nincs fésű nálam minden nap és tudom miért vagyok ettől megőrülve

2013. jún. 17. 10:18
 2/5 anonim ***** válasza:
51%

IGEN!

Főleg a labello és társai úgy vannak megcsinálva, hogy minél többször használod, annál jobban szárad utána a szád, és annál sűrűbben kell. Én inkább hidratáló rúzst, szájfényt szoktam.

2013. jún. 17. 10:26
 3/5 anonim ***** válasza:
szerintem simán létezik. én szerencsére nem vagyok fogékony rá, a labellótól nekem is mindig kiszárad a szám, úgyhogy max télen és legvégső esetben használom, amúgy tök feleslegesnek tartom, az én szám sem csúnyább semmivel mint azoké akik folyton kenegetik valamivel. 20l
2013. jún. 17. 12:33
 4/5 randomgirlLOL ***** válasza:
Velem is volt olyan, most már "kinőttem" azt az "Úristen, legyen valami ajakápoló a számon" dolgot. :D Egyszerűen úgy éreztem, kényelmetlen, ha nincs valami a számon . persze ajakápoló ugye. xD Én is most inkább hidratáló szájfényeket használok, meg Balea szőlőzsírt, mert a Labello nekem is kicsit fura. :///
2013. jún. 17. 13:35
 5/5 anonim válasza:

Teso .. régi de te vagy a gusztustalan ..

van aki ápolja a száját

Arról meg nem tehet ha ki van száradva..

Te meg rohanj WC kefet enni oszt cső a tied jó szaros 🤮🤮

2021. aug. 3. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!