Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 15 és fél évesen lehet hajat...

15 és fél évesen lehet hajat festeni?

Figyelt kérdés
rá van irv a hajfestékre hogy 16 éven alul nem ajánlot.. attol függetlenül nagyobb bajom lehet, ha a teszten nem lett tőle semmi tünetem? esetleg van olyan hajfesték amelyikre nincs ráírva hogy 16 éven alul lehet használni?
2013. jún. 15. 17:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet, nekem is 15 és fél évesen lett befestve. És a "nem ajánlott" nem azt jelenti, hogy "tilos" :)
2013. jún. 15. 18:18
 2/4 anonim ***** válasza:
nekem 14 évesen lett először festve a hajam. ja és fodrász festette szóval tilosnak nem tilos.:D ha ammóniamentessel fested még nem is fog károsodni. inkább a szőkítést nem szokták javasolni.:)
2013. jún. 15. 19:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Jó minőségűt vegyél. Igazából nem is feltétlenül az egészségre káros hatása miatt írják rá, hanem mert kiskorú vagy és, ha megbánod.....

Nagy bajod nem lesz tőle. Ha allergiás vagy rá, akkor mindegy, hogy 15 vagy 40 éves vagy :( bőrpróbát végezz! Minél korábban kezded a hajfestést, minél gagyibb anyaggal annál valószínűbb, hogy 20-30 év múlva kopaszodni kezdesz....

2013. jún. 15. 22:02
 4/4 anonim ***** válasza:
attól függ, milyenre
2013. jún. 16. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!