14 évesen korai hajat festeni?
hát szerintem ha már befesteted akkor látszódjon a különbség..annak semmi értelme ha csak akkor más kicsit ha rásüt a nap..
szerintem.
szuper... te is olyan leszel, mint az egyik barátnőm. Egy fél árnyalattal sötétebbre festette a haját éveken keresztül és mindig meg volt sértődve, hogy soha senki nem vette észre és nem dicsérte meg. Aztán amikor (kb 10 év után) elkezdett neki letörni meg hullani, akkor fogta fel, hogy a semmiért tette tönkre a haját.
Én azt tanácsolom, hogy ne fesd még be. Nem csak azért, mert már így is eleget kínzod a hajvasalóval, akkor legalább ne kínozd még ezzel is, nem csak azért, mert semmi értelme, hanem azért is, mert a hajad színe még messze nem végleges. Én 16 és 21 éves korom között festettem a hajam, mert rondának találtam a színét. Középszőke volt, de olyan szürkés, mintha őszülnék. Aztán a barátom rábeszélt, hogy növesszem le, mert neki nagyon nem tetszik, hogy festem a hajam. Mivel akkor már anyagilag sem bírtam (szőke voltam, sokféle balzsamot, pakolást, stb. használtam, hogy szép legyen a hajam, ne olyan igénytelen, mint a festett szőke nők jelentős részének, és ezek a szerek nagyon drágák), lenövesztettem, ami fél év szenvedés volt (elég igénytelenül nézett ki a nagy lenövés), aztán levágattam. Most növesztem, mert valójában csak a hosszú hajat szeretem.
De a lényeg: az öt év alatt, amíg festettem, a ronda szürkésszőkéből a hajam gyönyörű barna lett! Lehet, hogy ha csak egy kicsit is várok, egyáltalán nem kell festeni, mert megváltozik a színe.
Szerintem várj te is. Néhány árnyalatot simán változik még a hajad, lehet, hogy pont olyan lesz, mint amilyet szeretnél. És akkor felesleges kiadni egy rakás pénzt arra, hogy tönkretedd a hajad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!