Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 14 évesen korai hajat festeni?

14 évesen korai hajat festeni?

Figyelt kérdés
nem lenne annyira eltérő a szín, mert ha nagyon az lenne mindenki az osztályomból okoskodna...na mindegy...szóval nem látszana csak ha mondjuk a Nap sütné..ami télen kicsit nehezen jönne össze:))
2010. szept. 22. 21:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

ma 21:55-ös

nem voltam krva:D:D csak az össze fiú belém volt szerelmes:D jó dolgom volt^^:D

2010. szept. 22. 22:12
 12/16 anonim ***** válasza:
Az a gáz hogyha egyszer elkezded festeni akkor utána már minden hónapban kell. Ahogy lenő pedig ronda, akkor is ha csak egy árnyalat az eltérés. Én 12 évesen kezdtem festeni, de marhára megbántam már mert lehet hogy a saját színem unalmas barna, de az legalább szép fényes, egészséges volt, a festett sosem lesz olyan, csak töredezett sz*r.
2010. szept. 22. 22:20
 13/16 A kérdező kommentje:
énis kb akkor kezdtem. volt rózsaszín, lila, barnás foltok most meg vagy 1 éve maradt meg rajta a szőke melr amit utálok, azért is szeretnék rézvöröset..nagyon csúnya lenne hogyha olyan technikával csinálnám, hogy a kezembe teszem a testéket és féligszáraz hajta felkenném úgy hogy a felső részén rendesen elkenném a többin meg lehajolok és úgy bele "borzolom" a festéket.. nemtudom, ha értitek
2010. szept. 22. 22:25
 14/16 anonim ***** válasza:

nem korai..én is festettem már 14 évesen,én sem eltérő színt hanem kifakult a barna hajam,és sötétebbre ,csokibarnára,festettem.

Amellett vasaltam,de ha megfelelően ápolod, különböző hajvégápolókkal, jó samponokkal,száraz haj elleni áplóval stb stb. akkor nem lesz baja:)

2010. szept. 22. 23:20
 15/16 A kérdező kommentje:
nem szeretném levágatni a hajam, mert utáom a rövid hajat..nem tudnátok valami, olyan szert ami rendbehozhatná..jobb lenne ha házi készitésü lenne, mert gondolom, hogy az valamivel természetbarátabb XD
2010. szept. 22. 23:30
 16/16 anonim ***** válasza:

Én 14 évesen már festettem. Nekem is sötétszőke hajam van és igaz én feketére akartam, de nem tudtam, mert mindig ledobta így folyamatosan kellett sötétíteni. Ezt is át kell gondolni, hogy ha jól áll akkor nem dobja-le egy idő után, mert az is iszonyat ronda tud lenni.

És érdekes mód, nekem nem töredezett és hullott ki a hajam a sok festéstől...

2010. szept. 23. 05:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!