Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Sehogy sem nő meg a hajam,...

Sehogy sem nő meg a hajam, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Kb 8 hónapja lett levágva a hajam utoljára, 10 centit vágtak, minden kis eltöredezett hajvéget levágtak. Akkor volt vállig érő a hajam, most addig ér kb mint mielőtt levágták, de 2-3 hónapja nagyon lassan nő, pedig azelőtt minden nap vasaltam, mostmár kb 2 hetente 1x. Használok pakolást is minden héten és nem is szárítom plusz minden hónapban vágok belőle kb 5 mm-t hogy ne törjön el annyira és mégsem nő.. mindig ugyan ott áll meg és eltörik mielőtt még megnőhetne. mit tehetnék még?
2013. jún. 13. 22:21
 1/2 anonim ***** válasza:
milyen hajpakolást teszel rá? NEkem az aloe vera nagyon sokat segített. egyébként kb egy évvel azután kezdett el tényleg nőni a hajam, hogy elkezdtem növeszteni, úgy tűnik, elég sok idő kell neki regenerálódni. Mivel előtte vasaltad, lehet, hogy a te hajadnak még több is, mire lenő egy bizonyos mennyiségű szétvasalt haj. Mert ugye ami már egyszer roncsolódott, arra hiába raksz pakolást. De előbb-utóbb biztos, hogy beérik a gyümölcse :) türelem hajat terem!
2013. jún. 13. 22:28
 2/2 anonim ***** válasza:
belsőleg kell foglalkozni ezzel :) több vitaminra van szükséged
2013. jún. 13. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!