Hogyan tudnám természetes módon begöndöríteni a hajam végét? Sehogy sem sikerül. :S
Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek azok a frizurák, amikor a hajnak csak az alsó része van begöndörítve. Hajvasalót, hajsütőt nem használok, és most sem szeretnék. Viszont nagyon szeretnék ilyen frizurát csinálni magamnak.
Nagyon sok hajbarát göndörító módszert ismerek (zoknis, alufóliás, kis csigás, hajcsavarós módszer), de ezekkel csak az egész hajamat tudom begöndöríteni, mert olyat nem tudok csinálni, hogy csak a hajhossz felét tekerem fel és rögzítem, mindig szétcsúszik. :S
Valami tipp? Hogy tudnék természetes módon laza, göndör hajvéget csinálni?
2012. okt. 4. 18:12
1/4 anonim válasza:
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezt ki fogom próbálni! :)
2012. okt. 5. 16:42
3/4 anonim válasza:
hajmosás után kend be hajhabbal és fond be a végét:)) és ha kibontod miután megszáradt hajlakkozd be:))
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezt már próbáltam, de nem lett szép a végeredmény. Nekem valahogy a fonással sosem lesz igazán szép hullámos hajam. :S
2012. okt. 15. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!