Hogyan varázsolhatnék természetes hullámokat a hajamba?
Én az első által írt módszert fejlesztettem egy kicsit tovább. Nekem úgy, ahogy az első írta, igazából semmi extra nem lett a hajamból, csak a vége kunkorodott össze-vissza reggelre, de inkább volt gáz a látvány, mint szép.
Viszont, ha hajmosás után 80%-ban megszárítom a hajam, teszek rá egy kicsi hajhabot és 3-4 részre osztom a hajam és úgy csinálok kisebb kontyokat, akkor reggelre az egész hajam szép hullámos lesz.
A másik módszer, amivel szép hullámokat lehet varázsolni természetes módon, ha zoknira vagy alufóliára csavarod fel a hajad. Ez azért is jó, mert mindkettő puha, így éjszaka nem zavar az alvásban. Reggel kibontod a hajad és kész is.
Arra kell figyelni, hogy nem szabad megfésülni a hajat, mert akkor kijön belőle a hullám (nekem legalábbis mindig kijön, ha átéfülöm a hajam), csak az ujjaiddal igazgasd meg a tincseket. Végül valami extra erős lakkal vagy waxszal fixáld, hogy kibíra a napot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!