Mit csináljak, ha az egyenes hajam sehogy sem áll?
Figyelt kérdés
Elég hosszú,kb mellig érő egyenes vékony szálú hajam van..besütve nagyon szép meg minden,még dúsnak is tűnik, de ugye ezt nem csinálhatom minden nap..nem is tenne jót neki:) szóval az a kérdésem,hogy mit csinálhatnék ha sehogy sem áll a hajam és lelapul?2012. aug. 4. 22:49
1/6 anonim válasza:
tupirozd meg a hajtöveedet egy kicsit, majd hajlakk. elvileg ad neki egy kis tartást :)
vagy esetleg be is fonhatod, és szerintem a hullám is tök jól néz ki.
vagy nekem megmarad 3-4 napig a hajam, ha besütöm. te hogy csinálod? raksz bele hajlakkot, és aztán kifésülöd?
2/6 anonim válasza:
Én megmosom a hajam, de nem szárítom meg. Nagyon kevés göndöritő hajhabot rakok rá, hogy ne ragadjon össze azért! Utána pedig össze'gubancolom' úgymond és felgumizom. Mire megszárad és kiengedem, tartást ad a hajamnak és nem egyenes és dúsnak tűnik.:)
3/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:) ment a zöld kezecske
első ! :)én csak simán egy kúp alakú hajsütővel besütöm,aztán kifésülöm, hogy lazábbak legyenek a hullámok, hajlakkot nem fújok rá,mert így is megmarad ;)
2012. aug. 5. 13:26
4/6 anonim válasza:
Első vagyok. Hát, én eléggé besütöm, szóval nagyon göndör lesz, aztán befújom hajlakkal, megvárom amig megszárad, aztán kifésülöm, mert anélkül túl mű az egész. :) Aztán utána napokig olyan, néha kicsit lazább lesz, de nagyon szép tartást ad ez is :)
5/6 A kérdező kommentje:
igen igen,nekem is hullámos lenne napokig, csak ugye el kezd zsírosodni, és úgy már nem érzem túl jónak:)
2012. aug. 6. 09:27
6/6 anonim válasza:
ó értem. :( mellesleg youtube-n tök jó videók vannak, hogy mit kezdhetsz a hajaddal, érdemes rákeresni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!