Sehogy se megy! Meik a legjobb megoldás, hogy a hajam se menjen tönkre?
jópár éve szőke melírok voltak a hajamban, aztán visszafestettem barnára, majd előző nyáron feketére, és visszaszeretném kapni az eredeti hajszinem, vagy pedig kitalálni valami tartósabb megoldást.Már megbántam, hogy ennyit variáltam a hajam, és most nemtudom mitcsináljak, jelenleg elég sötét barna a hajam színe,de nemszép, és leis van nőve.
Alapból hamvas , elég világos,szép sűrű hajam van,kék szemem.
Nemtudom hogy inkább festessem be akkor feketére ujra a hajam, vagy világosítassam ki valahogy( csak hidrogénnel nem akarom, mert teljesen tönkreteszi :( ) nagyon elagyok keseredve,mert ennél a seszínű sötétnél,ami már leis van nőve,minden jobb. de mit válasszak, hogy ne mennyen tönkre a hajam, de szép is legyen?
de épp ezaz, hogy lenöveszteni nem szeretém, nagyon nem, az nagyon sok idő, és most elég ronda, 3szinű. sötét, akkor felül egy sikertelen világosabb próbálkozás, és a töve, ami világos.
hát a feketét azért mondtam,mert nekem már komolyan mindegy, csak a lényeg hogy szép legyen a szine és nemennyen tönkre. =( úgyhogy több mindenre nyitott vagyok.:(
color B4-t próbáld ki. ez leszedi a festéket a hajadról de nem roncsolja.
DM-ben lehet kapni, lehet két doboz is kelleni fog. ha fekete a hajad, akkor miután használod a color B4-t akkor ilyen vöröses-barnás-naraccsárgás lesz, de azt már be lehet színezni barnára (festeni nem szabad rögtön, mert akkor visszasötétedik).
köszönöm:)
hát. egy próbát megér, bár remélem nem lesz azért annyira vöröses, mert szörnyen festenék vele.
a,úgy most sütétbarna a hajam szine, már nem fekete.
mondom ha nem roncsolná a hajat a hidrogén, festetném be szőkére is , mert elég világos alapból amugy is a hajam.
hát én nemis itthon akarok kisérletezni, mindig fodrászra bízom az ilyet.
hát de nekem most is barna, és a világos be se fogja sajnos...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!