Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tesztek meg a mindennapokb...

Mit tesztek meg a mindennapokban a szépségetek érdekében?

Figyelt kérdés
Sminket is használtok? Mivel szeditek le? Arc -és testápolás hogyan?
2009. okt. 8. 20:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Bőrradír hetente 1x vagy 2x, nyáron néha 3x, mert akkor nekem könnyebben szárad a bőröm.

Minden nap testápoló 1x (sarkon, térden és könyökön 2x), pattanás elleni krém.

Kézkrém naponta többször, mint ahogy ajakápoló is.

Smink majdnem minden nap, alapozó, minden mennyiségben fekete szemcerka. Este természetesen lemosom, sminklemosóval.

Szerencsére jók az adottságaim, elég egészséges a bőröm és a hajam, csak azok a plusz kilók...:/

2009. okt. 8. 20:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én elég olcsó megoldást találtam magamnak :) Nem fogyasztók túlzott tartósítószert tartalmazó ételeket (gondolok itt a nassolnivalókra leginkább de felvágottakat sem eszek meg olyanokat amikben túlzott az E szám) továbbá napi 2 liter ásványvíz,szénsavmentes és hidd el már ez segít abban hogy szebb bőröd legyen.Ez az ami mindnekinek beválik :)

Akkor folytassam még ? heti egyszer kamillás gőzölés majd ha kihült a kamillás vízzel megmosom az arcom és néha a darabokat "belemaszírozom" a bőrömbe.. már utána sokkal szebb a bőröm mintha ujjászülettem volna sokkal selymesebb és jobb a tapintása öröm hozzáérni..

Aztán heti 1x bőrrradír + naponta használok szinezett hidratálókrémet (nivea termék mindkettő)

alapozót csak akkor ha netán van 1-2 pattanásom hogy elfedje meg smink mert egy kevés smink is dob az arcon szerintem ...

kevés pénzből is lehetünk szépek és nekem régebben nagyon csúnya bőröm volt mielőtt elkezdtem volna így szépíteni magam.Az arcomon nagyon mély pattanások voltak ha ki is nyomtam őket besebesedtek amik hetek mulva multak el és nagyon csúnyák voltak..

Bocsi hosszú lett :)

2009. okt. 8. 20:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

eh:DD

Arctisztítás mindennap más nincs, meg persze ápolt vagyok,de hát egyértelmű,mert fürdeni majdnem mindenki szokott. amúgy otthon szoktam ritkán havi egy-kétszer házi arcpakolást készíteni fillérekből és nagyon jó...

2009. okt. 8. 22:12
 4/9 anonim ***** válasza:
Szintén ritka könnyen pattizó bőrrel áldott meg a sors. Ha nem akarom, hogy ki legyen dekorálva az arcom, akkor az előző hozzászólóhoz hasonlóan én sem eszem csokit, cukrokat, felvágottakat, mogyorót ... stb. És ez nehéz ám. :) Emellett este teszek fel egy kis krémet az arcomra, de csak minden másnap. Persze, sminklemosó... most meg Nu Skin arcápolót vettem, tegnap kentem fel először. Egyelőre úgy nézek ki, mintha ki lenne simulva az arcom, de lehet, hogy csak bemagyarázom. :D :D
2009. okt. 8. 22:13
 5/9 anonim ***** válasza:

Megpróbálok egészségesen étkezni, biosampont és bioszappant használok, ezek mellett nem kell sem pakolás sem testápoló (ennek ellenére néha használok házi hajpakolást) néha olívaolaj+cukor bőrradír, és hennapasztával festem a hajam, szóval próbálom a lehető legtermészetesebben ápolni a külsőmet.

Ezeken kívül: nem használok alapozót(na jó, fellépésen igen, de a színpadon muszáj) csak szemceruzát és szempillaspirált, és saját készítésű kakaóvajas ajakápolót.

Rendszeresen táncolok, hogy ne tunyuljak el és szexi is legyek :)

22/L

2009. okt. 8. 22:26
 6/9 anonim ***** válasza:

hát, én nemtúlsokat.

este meg reggel megmosom az arcom vízzel, heti eccer bőrradír, plusz hidratáló.

a sminkem szemceruzából, és spirálból áll.

a bőröm szerencsére elég jó, főleg amióta csak vizet hazsnálok. a sok lemosó, meg tonic, meg stb eléggé ártott neki. de mostmár visszaállt.

2009. okt. 9. 00:31
 7/9 anonim ***** válasza:
21%
Elhitetik veletek szegény hiszékenyekkel hogy ezek a mindenféle fölösleges ilyenolyan krémek csodákat művelnek. És jól meggazdagodnak a szüleitek pénzén.
2009. okt. 9. 01:52
 8/9 anonim ***** válasza:

Naponta sminkelek (alapozó, púder, szempillaspirál, stb), minden este szappannal szedem le.

Bőrradír hetente 1-2x (arcomon 3x), utána testápoló mindenhol.

Máskor testápolót csak a kezemre és a lábamra használok, mert alapból nem száraz a bőröm, csak ahol borotválom.

Naponta hajatmosok és be is balzsamozom.

Asszem ennyi.. x]

2009. okt. 9. 05:36
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Smink minden nap (alapozó inkább csak nyáron, uv-szőrűs, rettegek a bőrráktól, meg a nap amúgy is csak árt a hajnak, bőrnek), testápoló heti 2-3 alkalommal. Hajpakolásokat is szoktam használni. 1-2 havonta járok fodrászhoz. Rendszeresen tornázom. Napi 2 és fél liter folyadékot iszom. Kávézni most már csak nyáron szoktam, hogy ne essen le a meleg miatt a vérnyomásom. Körmeimet rendszeresen formára reszelem, mindig lakkozok (most nem tudok műkörmöshöz járni, mert gyeden vagyok itthon). Ruhatáramat mindig frissítem. Nagyjából ennyi. :)
2009. okt. 9. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!