Csajok! Mi van a ti táskátokban a mindennapokban? :D
Figyelt kérdés
2011. nov. 4. 14:35
1/27 anonim válasza:
tanszerek (meg az egyéb tanuláshoz szükséges cucc)
mini tükrös fésű
körömreszelő
szemüvegem a tokjában (rövidlátó vagyok, de csak akkor hordom a szemüvegem amikor szükséges)
szemüvegtörlő kendő
zsebkendő tömérdek mennyiségben
betét
2/27 anonim válasza:
zsepi, mobil, fülhallgató, kulcs, pénztárca (iratokkal), labello, púder, kézkrém és fertőtlenítő, tollak, határidőnapló.
3/27 anonim válasza:
Tankönyvek, füzetek(persze csak suliban) neszeszer(ebben:tus,spirál,púder,szájfény,rúzs,körömlakk), esernyő, egy kicsi parfüm, tampon, cigi, gyújtó, iratok, bérlet, zsepi, pénztárca. Nagyjából ennyi.
4/27 anonim válasza:
füzet, tolltartó, mobiltelefon, pénztárca, ásványvíz, kaja, személyi iratok, zsebkendő, betét, időnként szemüveg, fésű...
5/27 anonim válasza:
Mobil, pénztárca, igazolványok, mp4, telefon, körömlakk, pzs, rágó, újság, füzet, ha hosszú a nap, akkor dobozkában kaja, na és persze rengeteg szemét, ami a hétvégére felgyűlik (újságok, blokkok, szórólapok). Ernyőt csak akkor viszek, ha nem tudok nélküle elindulni, emiatt nem egyszer áztam már el :P
6/27 anonim válasza:
* Toll nincs nálam mindig, zéhára sem egyszer mentem már be nélküle :P (lemaradt)
7/27 anonim válasza:
Tollak, zsepi, sminkcucc, szemüveg, labello, rágógumi, mobil, töltő, pénztárca, kulcsok.Ha munkába megyek.
Ha csak el valahová, akkor nem viszek szemüveget, sminkcuccot, mobiltöltőt.
9/27 anonim válasza:
Telefon, iratok, pénztárca, zsepi, púder, labello, szájfény, kézfertőtlenítő, gyógyszer, toll, betét, egy üres zacsi (sose lehet tudni, mikor lesz rosszul az ember, vagy esetleg szemétnek kell), ha hosszabb autóútra megyek akkor felfújható nyakpárna, hidegebb időben kézkrém, és ha nem felejtem el, akkor határidőnapló.
10/27 anonim válasza:
pénztárca, irattárca, ipod, telefon, lakáskulcs, denshi jisho, füzet, toll, tampon, parfüm, fél liter víz, deadalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!