Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csajok! Mi van a ti táskátokba...

Csajok! Mi van a ti táskátokban a mindennapokban? :D

Figyelt kérdés
2011. nov. 4. 14:35
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Notesz, toll, buszbérlet, telefon, mp4, pénztárca, Labello, kis tükör, alapozó/korrektor, zsepi, szatyor.
2011. nov. 4. 20:13
 12/27 A kérdező kommentje:

A túlélőcsomagban sincs ennyi cucc. :D

És hány kilósak lehetnek? :P

2011. nov. 5. 10:57
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Sminkcucc (elég sok, ki tudja, hogy éppen mi kell), irataim, pénztárcám, tampon, nedves törlőkendő, parfüm, kézkrém, telefon + fülhallgató, napszemüveg (még télen is, pl. ha vezetek, akkor sokszor jól jön), kontaktlencse tartó, zsepi, kulcsok, toll, kb. ennyi... És, igen, elég nehéz szokott lenni a táskám. :) 19L
2011. nov. 5. 11:59
 14/27 A kérdező kommentje:

Köszöntem a válaszokat. Mindenkinek ment a mancs. :)

Megnyugtattatok, volt már, hogy féltem belenyúlni egy nőnemű lény táskájába(persze engedéllyel), mert nem tudtam, hogy mi fogja elkapni, lekaszabolni a karomat.(lásd.: halott katona,Lokneszi szörny.. stb.) :P :D

2011. nov. 5. 22:36
 15/27 anonim ***** válasza:
Juu.. mennyi minen .Én csak telefont, kulcs , pénztárcca , zsebkendő, mge szájfény v labelló.
2011. nov. 6. 16:29
 16/27 anonim ***** válasza:

tancuccok(ha kellenek), zsepi, telefon, mp4, fülhallgató, iratok, bérlet, neszeszer[abban : fésű, kis tükör, körömreszelő, stb], egy másik neszeszer[amiben tartom a betéteket, tamponokat, a görcsökre a gyógyszert + tisztasági betéteket], labello, pénztárca, esernyő, ásványvíz, kaja, rágó

hát az én táskám se szokott könnyű lenni :D:D

2011. nov. 7. 20:24
 17/27 anonim ***** válasza:

Ha ezek soknak számítottak, akkor én nem leszek népszerű :D

literes víz, határidőnapló, füzet, rengeteg toll és ceruza, vonalzó, a Polgári Törvénykönyv, teafilterek, rágó, hatalmas kulcscsomó, fél pár babazokni, napszemüveg, hajgumi, igazolványok, bérlet, pénztárca, rengeteg blokk, kismillió kupon és törzsvásárlói kártya, ajakápoló, szájfény, műanyag kanál és villa, körömcsipesz, tampon, tisztasági betét, cigi, öngyújtó, alapozó, intim törlőkendő, szemceruza, szempillaspirál, csavarhúzó, sörnyitó, ragtapasz, Algopirin, görcsoldó gyógyszer és döbbenetesen sok szemét. Ez a mostani, de nagyjából mindig ugyanez, kisebb módosulásokkal. :D

2011. nov. 7. 20:29
 18/27 anonim ***** válasza:

ja, és persze telefon :)

amúgy 19/L

2011. nov. 7. 20:29
 19/27 anonim ***** válasza:

és még persze sok-sok zsepi is, meg egy pendrive.

más már tényleg nincs :D

2011. nov. 7. 20:32
 20/27 anonim ***** válasza:
fél pár babazokni? lol
2011. nov. 7. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!