Csajok! Mi van a ti táskátokban a mindennapokban? :D
A túlélőcsomagban sincs ennyi cucc. :D
És hány kilósak lehetnek? :P
Köszöntem a válaszokat. Mindenkinek ment a mancs. :)
Megnyugtattatok, volt már, hogy féltem belenyúlni egy nőnemű lény táskájába(persze engedéllyel), mert nem tudtam, hogy mi fogja elkapni, lekaszabolni a karomat.(lásd.: halott katona,Lokneszi szörny.. stb.) :P :D
tancuccok(ha kellenek), zsepi, telefon, mp4, fülhallgató, iratok, bérlet, neszeszer[abban : fésű, kis tükör, körömreszelő, stb], egy másik neszeszer[amiben tartom a betéteket, tamponokat, a görcsökre a gyógyszert + tisztasági betéteket], labello, pénztárca, esernyő, ásványvíz, kaja, rágó
hát az én táskám se szokott könnyű lenni :D:D
Ha ezek soknak számítottak, akkor én nem leszek népszerű :D
literes víz, határidőnapló, füzet, rengeteg toll és ceruza, vonalzó, a Polgári Törvénykönyv, teafilterek, rágó, hatalmas kulcscsomó, fél pár babazokni, napszemüveg, hajgumi, igazolványok, bérlet, pénztárca, rengeteg blokk, kismillió kupon és törzsvásárlói kártya, ajakápoló, szájfény, műanyag kanál és villa, körömcsipesz, tampon, tisztasági betét, cigi, öngyújtó, alapozó, intim törlőkendő, szemceruza, szempillaspirál, csavarhúzó, sörnyitó, ragtapasz, Algopirin, görcsoldó gyógyszer és döbbenetesen sok szemét. Ez a mostani, de nagyjából mindig ugyanez, kisebb módosulásokkal. :D
ja, és persze telefon :)
amúgy 19/L
és még persze sok-sok zsepi is, meg egy pendrive.
más már tényleg nincs :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!