Milyen termékeket használtok a szépségetek megőrzésére?
Sziasztok! Elsősorban nem márkára, hanem olyan dolgokra lennék kíváncsi, hogy pl hidratálókrém, hajkondícionáló, stb.
Köszönöm!
-citrusos sampon(h&s)
-n. tusfürdő,narancsos
-n. spray deo ami nem hagy foltot a fekete felsőn sem
-parfüm-
-olcsó sminklemosó kendő
-n. kéktégelyes,de csak ritkán
-melegíthető gyanta patron,csíkok
-szemöldökcsipesz
-testápolót sem használok(egy időbe ekcémás voltam,úgyhogy nem kenem a testem inkább semmivel,max ha napozok)
Hajkondícionálót és balzsamot már évek óta nem használok,mert nagyon lapossá és zsírossá teszi a hajam hiába mosom meg jól :-)
-ezen kívül még sminkelni szoktam,amivel szebbé teszem magam:) (sajnos bele estem abba a hibába,hogy korán kezdtem el magam festegetni,így a nélkül már elég gázul nézek ki.Persze nincs rajtam 2kiló vakolat)
arc:
- mézes-cukros arcradír...nagyon széppé teszi a böröm...kb hetente egyszer-kétszer
- sima babaszappan, majd átdörzsizni puha sörtéjü fogkefével...ezt minden nap...kétszer...csak este dörzsizem
- kék tégelyes nivea
- természetes hatású, kevés smink :)
haj:
- mivel póthajam van, elég sok mindent kell rákennem...baba sampon, glisskur balzsam (az új, fekete), kétféle pakolás...mikor melyik...szilikonos hajápolo és még egy fényvédő krém...
- hetente max kétszer mosok hajat
test:
- semmi:( sajnos...:(:(:( mozognom kéne....jobban oda figyelni a kajára...a kajával még nincs is gond...de a lustaság...nagy úr...egyedül nem tudok/akarok nekiállni mozogni...kondibérletre és más egyéb csoportos tevékenységre nincs pénzem...de feltétlenül kitalálok vmit már...
- testápolo...száraz a bőröm...
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!