Csak az alap dolgokat. Mikor elalszik a babóm akkor pl. hajat mosok, kiszedem a szemöldököm, szőrtelenítek stb. Minden reggel sminkelem magam. Addig ő vagy alszik vagy a hordozóban van és onnan nézi hogy szépítkezem és beszélek hozzá :)
2011. jan. 12. 17:23
2/20 anonim válasza:
Nekem is csak az alap, de van olyan nap amikor szinte még a fogmosás is csak nehezen fér bele.
Fodrász házhoz jön, 2 havonta.Smink, csak ha megyünk sétálni, de az elején még arra sem volt időm. Hetente szőrtelenítek, szemöldököt szedek, 2 naponta este hajmosás.
2011. jan. 12. 17:57
3/20 anonim válasza:
Délelőtt szokott szundítani egy bő órát,azalatt zuhanyzok,ha kell hajat mosok,bekenem magam testápolóval,arctisztítás+krémezés, a szörtelenítés sajnos napokig húzódik mire ráveszem magam..
Sminkelni csak akkor szoktam ha megyek valahová,a baba nélkül.
Ja,viszont-szerintem ez is ide tartozik-tornázom minden nap egy fél órát kb,nekem most ez a legfontosabb a "szépítkezésen" belül:)
2011. jan. 12. 18:01
4/20 anonim válasza:
Nem sminkelek, a baba előtt sem festettem magam. Szőrtelenítek, szemöldököt szedek, arcápolás szintén itthon. Fodrász évente 1*, kozmetikus dettó.
Ha nem lennék lusta, akkor tornáznék...
2011. jan. 14. 17:29
5/20 anonim válasza:
Jaj, de jó olvasni, hogy nem csak nekem nincs időm semmi extra dologra! Tényleg csak az alap dolgok férnek bele az időmbe, no meg a kedvembe. Most megfogadtam, hogy minden reggel egy szolid sminket feldobok magamra, hogy egy kicsit jobban érezzem magam. A Pocok úgyis imádja nézni, ahogy pingálom magam, no meg a tükör, az nagyon érdekes neki.
2011. jan. 14. 18:26
6/20 anonim válasza:
havonta megyek fodrászoz és kozmetikushoz.Hajat hetente kétszer mosok.sminkelni nem sminkelek.A kozmetikushoz viszem magammal a fodrászat alatt Anyukám vigyáz rá.Muszáj vagyok havonta menni,mert nagyon ősz vagyok.Sminkelni nem sminkelek,előtte is csak alkalomszerűen tettem.
2011. jan. 14. 18:40
7/20 anonim válasza:
Fodrász 3 havonta házhoz jön(barátnőm),hosszú hajam van így nem sűrűn kell nyírni!Saját magam gyantázom itthon egyedül fazongyantára megyek el havonta 1X kozmetikushoz.Szemöldököm magam szedem,festem!3 naponta hajat mosok,néha bőrradírozás,sminkelni minden reggel egy kicsit kisminkelem magam,mostanába én is edzek napi fél órát míg a babám alszik.Műkörmöm nincs!
2011. jan. 14. 19:33
8/20 anonim válasza:
semmire nincs időm,néha már az lomboz le ahogy kinézek.napi 2x fél órát alszik a lányom,egyik fél órába lakás takarítás,másikba főzés.este hulla vagyok,örülök ha leülhetek nyugodtan.az én lányom nagyon sajt kukac és igényli hogy vele legyek.fodrászhoz kozmetikushoz jó ha fél évente el tudok menni,haj mosás és szemöldök szedés is ha már égető,sajnos!van hogy a reggeli fogmosásra délbe kerül sor.semmi segítségem nincs,egyedül vagyok.annyi pihenésem van ha elmegyek anyuékhoz akkor ő elvan a kislánnyal,vagy ha keresztanyja jön látogatni.
2011. jan. 14. 20:01
9/20 Orchidea001 válasza:
Én mindent ugyanugy csinalok.Nagyon fontos a jol apoltsag ,ne felejtsuk el van egy ferjunk is.
Amikor a baba alszik otthon is sok mindent lehet csinalni,hajmosas,pedikur, lakkozas,szortelenites....
torna...azert mert vki nem főzött egy nap meg nem hagytak el, de azert mert elvesztette a noiesseget igen...
(3 honapos baba anyukaja)
2011. jan. 14. 20:05
10/20 anonim válasza:
Mindent este csinálok, amikor elalszik a lányom, kivéve hajmosás, azt végignézi :))
A délutáni alvás alatt a házimunkát végzem, mert nem szeretnék csini-bini lenni a disznóólban :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!