Babás Anyukák! Ti mit tesztek a szépségetek megörzéséért a picitek mellett? Mire van időtök?
ÉN hetente járok kozmetikushoz, hogy "lekaszálja" az arcomról a szőrt.Olyankor jön velem az egyéves lánoym. de mindig alszik azalatt az 5 perc alatt.Fodrász 3 havonta, nagy szőrtelenités havonta egyszer kozmetikusnál.heti egyszer vagy kétszer torna. ESte miután elaludt a tökmag, fürdés és utána mindig arckezelés,ránckrém használat (30 éves vagyok). És ami a legfontosabb, napi egyszer, mig alszik, ha az 10 perc is, leülök egy kapucsinóval a kanapéra és nézek ki a fejemből.....
TAkaritani akkor takaritok amikor fent van, főzni pedig mikor apa este hazaér......óó óte jó ég! mi lesz ha szeretnék második babát:-))))
Jópofák vagytok! :-)
Jó látni, hogy azért igenis lehet időt szakítani a babázás mellett is magunkra, ha mást nem, tényleg csak az alapdolgok meg egy kis smink meg miegymás.
Így nem vesztem el a bizalmamat, köszönöm mindenkinek! ;-)
31 hetes kismama
Mi külföldön élünk férjemmel, van egy 3,5 éves lányom, és egy fél éves babám, nappal (8 órától 5ig [9-4ig dolgozik, de az utazás fél óra, meg egyéb ilyen dolgok...]) egyedül vagyok, de sminkelek minden nap, tornázok kétnaponta 3/4ed órát, kozmetikushoz kéthetente egyszer megyek, mert az olyan alap dolgokat, mint szemöldökszedés én is megcsinálom, szőrteleníteni hetente egyszer kell nekem csak, annyira kikoptam már a gyantától, de ezt megoldom itthon :) Fodrászhoz 3-4 hetente járok, középhosszú hajam van, szóval szinte csak beszélgetés miatt. Műkörmöm lábamon és kezemen is van, körmöshöz másfél-kéthetente járok.
A férjem is gyakran kimozdul, elmegy sörözni a haverokkal, ő is jól érzi magát, és én is, hogy neki jó :)
Hétvégente gyakran elmegyünk ebédelni, vacsorázni, vagy csak egy kis sétára a parkba a gyerekekkel. Vagy, ha olyan helyre mennénk, ahova a picit nem visszük, akkor egyikünk otthon marad vele, de a jövő héten a másikunk megy :) Illetve, a mai napig, péntek-szombat este "randizunk" :)
Ezzel csak arra akartam rámutatni, hogy két gyerek mellett, szinte 0 segítséggel (egyetlen támaszom a férjem) is nőies maradhat egy nő, ha nem lusta, és okosan meg tudja szervezni a napját. Ja, és hozzátenném, hogy tiszta a ház, főzök-mosok-vasalok is ezek mellett, mielőtt belém kötne valaki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!