Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit használjak a hajamra ha...

Mit használjak a hajamra ha nagyon száraz? Kép lent

Figyelt kérdés

Ilyen a hajam és valamiért nem túl szép. Olyan száraznak, töredezettnek tűnik.

[link]

2013. jún. 2. 23:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Szoktad vasalni?Amúgy így ránézésből nem a legszebb tényleg de ha bemész a drogériába egy csomó olyan hajápolási cuccot találsz amire rá van írva hogy szász töredezett hajra!
2013. jún. 2. 23:50
 2/8 anonim ***** válasza:
1 válaszoló vagyok ismét!:) : Lehet hogy a te hajad alapból ilyen. Például az én anyukámnak nagyon vékony szálú haja van viszont nekem dús és csillogó!Ez egyéntől függ!De ha ennyire zavar akkor szerintem menj el a gyógyszer tárba és vegyél vmilyen vitamint a hajadra!:)))
2013. jún. 3. 00:07
 3/8 anonim ***** válasza:

és azoknak a 80%-a nem ér semmit, vagy a többi benne lévő káros anyag csak ront a helyzeten.

Kéredző, a száraz hajra az olajok a legjobb választás, és természetesen ha eddig károsítottad(vasalás, festés), akkor azzal segítesz a legtöbbet hosszútávon, ha ezekkel leállsz. Én a kókuszvajat ajánlom, pakolásként, és hajmosás után balzsamként is használom a göndör hajamra, és csodát tesz. :)

2013. jún. 3. 00:09
 4/8 A kérdező kommentje:

Szoktam vasalni, de már hónapok óta nem vasaltam!

Vastag szálú, dús hajam van nekem is!

Most először lett befestve a vége, de már előtte se volt olyan szép.

Köszönöm, kipróbálom ezt a kókuszvajat! :)

2013. jún. 3. 00:42
 5/8 A kérdező kommentje:
Annyit még meg tudnál mondani, hogy hol lehet venni kókuszvajat? :)
2013. jún. 3. 00:57
 6/8 anonim ***** válasza:

bioboltokban nézelődj, de fontos, hogy szűz, azaz szűretlen vajat vegyél, mert az jobb minőségű. A lényeg, hogy kókuszillata legyen, akkor jót vettél. :) én 250 grammot vettem 1200 ft-ért, ez a drágábbik fajta.

[link] itt leírják, mi mindenre jó.

2013. jún. 3. 01:10
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2013. jún. 3. 01:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Amit már egyszer megégettél vasalóval az már nem fog helyrejönni csak attól, hogy hónapok óta nem vasalod. Ami tönkre van menve azt szépen le kell vágatni és reménykedni, hogy a fentebbi részei nem károsodottak :)

Az olajakat én is ajánlom neked, az én személyes kedvencem az olíva és az argán.

2013. jún. 3. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!