Mit használjak a hajamra ha nagyon száraz? Kép lent
és azoknak a 80%-a nem ér semmit, vagy a többi benne lévő káros anyag csak ront a helyzeten.
Kéredző, a száraz hajra az olajok a legjobb választás, és természetesen ha eddig károsítottad(vasalás, festés), akkor azzal segítesz a legtöbbet hosszútávon, ha ezekkel leállsz. Én a kókuszvajat ajánlom, pakolásként, és hajmosás után balzsamként is használom a göndör hajamra, és csodát tesz. :)
Szoktam vasalni, de már hónapok óta nem vasaltam!
Vastag szálú, dús hajam van nekem is!
Most először lett befestve a vége, de már előtte se volt olyan szép.
Köszönöm, kipróbálom ezt a kókuszvajat! :)
bioboltokban nézelődj, de fontos, hogy szűz, azaz szűretlen vajat vegyél, mert az jobb minőségű. A lényeg, hogy kókuszillata legyen, akkor jót vettél. :) én 250 grammot vettem 1200 ft-ért, ez a drágábbik fajta.
[link] itt leírják, mi mindenre jó.
Amit már egyszer megégettél vasalóval az már nem fog helyrejönni csak attól, hogy hónapok óta nem vasalod. Ami tönkre van menve azt szépen le kell vágatni és reménykedni, hogy a fentebbi részei nem károsodottak :)
Az olajakat én is ajánlom neked, az én személyes kedvencem az olíva és az argán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!