Milyen krémet használjak az arcomra, ha egyszerre zsíros, pattanásos, de helyenként viszont olyan száraz, hogy hámlik?
szerintem erre nem nagyon van megoldás, ami vegyes bőrre van, az nem mattít orron és nem eléggé hidratál az orcákon. Ha hámlik a bőröd, akkor vagy vízhiányos, vagy nem radírozod rendszeren vagy totál kiszárítottad. A pattanás lehet hormonos, allergia vagy nem megfelelő kozmetikum miatt is, ezeket helyileg kezeld. Sima hidratálót használnék, arcra többet, orra, homlokra kevesebbet belőle, és a fénylő részeket nap közben púderozgatnám.
Nekem L'Oreal Triple Active Fresh arckrémem van vegyes/normál bőrre.
Én a GIGI kozmetikumokra esküszöm. Most ezt használom: [link]
Finom az illata, nem is drága és jólesik a bőrömnek.
Nekem is a Loreal Triple Active krémek beváltak, a nappali és az éjszakai egyaránt :) Tudom ajánlani!
Egyébként nekem addig volt pattanásos a bőröm amíg mindenféle tonikokat meg arclemosókat használtam... egy ideje csak sima vízzel mosom az arcom és nincsenek pattanásaim sem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!