Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan ápolod a bőrödet?

Hogyan ápolod a bőrödet?

Figyelt kérdés
Milyen szereket használsz, hogy szép, tiszta legyen az arcod?
2013. jún. 2. 21:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Én pont most váltottam ha a módszert nézzük:

1 lépés olivaolajjal lemosom az arcomat, ez puhítja a bőrt és nagyon jól leszedi a sminket.De lehet napraforgóolajat is használni vagy szőlőmagot persze vmiylen bio fajtát. Ezeknek 0 a komedo indexük.

2 lépés lemosom házi késíztésű szappannal az arcomat tehát ez nem tartalmaz semmilyen egyéb nem beleillő összetevőt de gondolom más natúr kézzel készített szappan is jó amilyen az összetevői rendben vannak. Szappan helyett arctejet is lehet használni ha érzékenyebb a bőröd

3 lépés tonizálás ÉN 1:1 arányban desztvízet és almaecetet összeöntöttem és abba tettem levendula illót. Tulajdonképpen nem szoktam utána krémezni de lehet.

Ez a 3 vagy 4 lépést külföldi oldalon olvastam.

DE! ezt csak este szoktam mert az olaj miatt nem ajánlatos sminkelni.

Reggel csak sima akácmézzel mosom.

2013. jún. 2. 22:11
 2/4 anonim ***** válasza:

normál-kombinált bőröm van: holt-tengeri

natúrszappan,

utána Sunfleur bőrmegújító arcradír(nem használom mindennap),

a tonik avonos, kék(ennek most keresem a natúr utódját).

A krém pedig alterra vitaminos arckrémje(imádom az illatát :).

És még néha a Balea-s arctisztító pakolás. Meg vagyok velük elégedve, nem sokszor van pattanásom, és akkor is általában az étkezés a hibás.

2013. jún. 2. 22:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Reggel lemosom az arcom langyos vízzel, Baba szappannal, lekenem arctonikkal. (Ilyennel ni:

[link] majd bekenem arckrémmel, most éppen L'Oréal van. Este lemosom a sminket sminklemosóval, aztán a problémásabb területeket kezelem a bőrgyógyász által felírt kencével.

2013. jún. 2. 22:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Reggelente Planet Spa kínai ginszenges krémes arclemosóval, langyos vízzel lemosom.

Utána Bourjois Vitaminos tonikot használok.

Ha itthon vagyok, akkor Balea Aqua hidratálókrémet használok.

Ha kilépek a lakásból, La Roche-Posay Anthelios XL napfényvédőt kenek fel, és erre sminkelek.

Este Himalaya Herbals Gentle Exfoliating arclemosót használom, megint a Bourjois tonikot, és a bőrömtől függ, hogy milyen krémet teszek fel. Most épp a L'Oreal Pearl Perfect krémet használom, mert fehérebb bőrt akarok.

Emellett hetente kétszer radírozok, egyszer Clearskin Pórusztisztító arcradírral, máskor Synergen Mélytisztítóval. Ezek után felteszek egy pakolást, ezekből nagyon sok van.

2013. jún. 3. 02:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!