Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan ápolod az igénybe vett...

Hogyan ápolod az igénybe vett hajad?

Figyelt kérdés
2012. júl. 26. 15:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Syoss sampon,balzsam,alacsony hőmérsékleten szárítom és vasalom,csak akkor vasalom ha muszály.
2012. júl. 26. 15:42
 2/6 anonim ***** válasza:
bocs muszáJ :D
2012. júl. 26. 15:43
 3/6 anonim ***** válasza:

Head&Schoulders vagy baba samponnal hajat mosok, utána kallos balzsamot használok, majd gliss kur shea vajas pakolást. Ezt elvileg 1 percig kell a hajon hagyni, de én, ahogy a legtöbb pakolámosat eddig kb. fél óráig hagyom a hajamon.

Legközelebb a gliss kur ultimate repairt akarom kipróbálni, ez tényleg nagyon igénybevett hajra van. Illetve a gliss kur hajolajat.

2012. júl. 26. 16:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Minden hajmosás előtt felteszem az olívaolajból, tojássárgájából, mézből és majonézből (néha tejfölt is teszek bele) álló pakolásomat a nedves hajamra, és három óra után mosok hajat (2x-szer szoktam átmosni), majd a végén almaecetes vízzel öblítek.

Félig nedves hajra pedig teszek hajspray-t, meg ha van, akkor hajvégápolót is.

Ezen kívül csontfésűt használok, sosem szárítom a hajamat, és csak puha gumikkal fogom néha össze, vagy teszem fel kontyba.

2012. júl. 26. 16:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Kihagytam, hogy 10-12 naponta mosok csak hajat.

(4-es válaszadó)

2012. júl. 26. 16:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Natúr sampon (Alverde), balzsam (ez változó), van mikor hajpakolás, próbálom nem szárítani, ha tehetem, hővédő spray, ami egyenesít is

( [link]

és csak hajmosás után vasalom ki 1x. Ha megyek vhova bulizni, akkor még egyszer, de régen minden nap vasaltam, és teljesen tönkre volt menve.

Most alig van töredezett végem :)

2012. júl. 27. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!