Hogyan ápolod az igénybe vett hajad?
Head&Schoulders vagy baba samponnal hajat mosok, utána kallos balzsamot használok, majd gliss kur shea vajas pakolást. Ezt elvileg 1 percig kell a hajon hagyni, de én, ahogy a legtöbb pakolámosat eddig kb. fél óráig hagyom a hajamon.
Legközelebb a gliss kur ultimate repairt akarom kipróbálni, ez tényleg nagyon igénybevett hajra van. Illetve a gliss kur hajolajat.
Minden hajmosás előtt felteszem az olívaolajból, tojássárgájából, mézből és majonézből (néha tejfölt is teszek bele) álló pakolásomat a nedves hajamra, és három óra után mosok hajat (2x-szer szoktam átmosni), majd a végén almaecetes vízzel öblítek.
Félig nedves hajra pedig teszek hajspray-t, meg ha van, akkor hajvégápolót is.
Ezen kívül csontfésűt használok, sosem szárítom a hajamat, és csak puha gumikkal fogom néha össze, vagy teszem fel kontyba.
Kihagytam, hogy 10-12 naponta mosok csak hajat.
(4-es válaszadó)
Natúr sampon (Alverde), balzsam (ez változó), van mikor hajpakolás, próbálom nem szárítani, ha tehetem, hővédő spray, ami egyenesít is
( [link]
és csak hajmosás után vasalom ki 1x. Ha megyek vhova bulizni, akkor még egyszer, de régen minden nap vasaltam, és teljesen tönkre volt menve.
Most alig van töredezett végem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!