Csajok! Töredezett a hajam, mit csináljak?
olló. tetszik, vagy sem.
hiába hosszú a hajad, ha törött, az igénytelen, senki nem fogja szépnek találni.
inkább legyen 10 centivel rövidebb, de egészséges, nem? meg a fazon miatt sem árt rendszeresen vágatni. mondjuk úgy 3 havonta.
utána már használhatsz pakolásokat, balzsamot, hajvégápolót, de ezen már nem fog segíteni semmi. a kencéknek meg már csak a pénztárcád szab határt, ha csóró vagy, én is adok egy voksot a szerical és kallos pakolásoknak, ha többet is rá tudsz szánni, kérdezd a fodrászod, vagy a fodrászkellékesben dolgozók véleményét, de személy szerint ajánlom a toni&guy-t és a tigit.
Nagyon csúnya a töredezett hosszú haj. Nekem általában olyan gyorsan nő a hajam, hogy alig győzöm vágni. Most is kicsit töredezett volt a vége, legalább 4 centit levágtam belőle, sokkal szebb lett. És még így a lapockámig ér.
amikor fenék aljáig érő hajam volt nem töredezett. Kibontva hordtam, otthon lazán összefogtam és mindig tettem rá balzsamot, én levegőn szárítottam. Ennyi.
ápold természetesen a hajadat, akkor szép és egészséges lesz!
tojássampon házilag:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!