Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan ápolod a hajad?

Hogyan ápolod a hajad?

Figyelt kérdés
Miket használsz(sampon,balzsam,pakolás)?esetleg ricinusolaj?
2012. febr. 5. 08:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Sampont változó, hogy mit használok. Általában head&schoulders sensitive-t, de előfordul, hogy baba 2in1 sampont és balzsamot használok. Most a tojásos kallos samponon gondolkodok, lehet, hogy kipróbálom!

Balzsamot nagyon ritkán használok, akkor a gliss kur fújós balzsamot, amit nem kell kimosni. Bár nem igazán jött be, nem érzek sok változást, de ha már megvettem csak használom néha. :D

Pakolást használok hetente 1x, kallos placentás hajpakolást. Hihetetlen, de amióta használom sokka selymesebb, puhább, egészségesebb a hajam!

Ezenkívül kallos hajvégápoló szérumot használok még a hajvégekre. Miután kimosom a pakolást és megtörlöm a hajam, egyenletesen eloszlatom a hajvégeken. Régebben nagyon sprőd, száraz, szanaszét álló volt, mióta használom rendezettebb, puhább, könnyebb kivasalni és tovább is marad egyenes.

Hajvasalás előtt pedig kallos hővédő sprayt használok.

Nem fűztem túl sok reményt a kallos termékekhez, de szépen fokozatosan kipróbálgattam őket és nagyon megszerettem őket. Szerencsés vagyok, mert ár/érték arányban kiváló és nagyon jót tesz a hajamnak.

Próbáltam a ricinusolajat is, nekem sajnos nem jött be. Szerettem volna kicsit felgyorsítani a hajnövekedés folyamatát, viszont nagyon zsíros lett tőle a hajam. Pedig bő, meleg vízzel öblítettem ki és 3x mostam hajat utána. Annyira zsíros volt a hajam, inkább nem használom a ricinust, magától is nő a hajam láthatóan. :)

16/L

2012. febr. 5. 09:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Nyáron általában csak szulfátmentes gyereksampont, valamilyen szilikonmentes balzsamot és kókuszolajat használok. Ilyenkor télen viszont minden vackot rákenek, mert ez jobb a hidegben. Most is a gyereksampont használom, viszont néha szulfátos samponnal is megmosom (pl. Lush Godiva samponkoronggal vagy Himalaya Herbals-szal). A balzsamokat mindig váltogatom, de a kedvenc a Wella pro series repair. Mostanában Herbal Essencest használtam, Dove-ot, Garniert, ami épp a kezembe került (egy flakon kb. 3-5 mosásig elég, úgyhogy gyakran cserélem). Van Pantene pakolásom, néha azt is rakok rá. Mosás után Avonos leave-int, Gliss kur szérumot, Pantene és Fructis kifésülő sprayt, Avon szérumot használok, persze csak felváltva, nem egyszerre mindet. :D

Mellette szedek vagy haj- vagy multivitamint.

2012. febr. 5. 09:43
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Milyen hajvitamint szedsz?
2012. febr. 5. 12:27
 4/5 anonim ***** válasza:
A kallost én is szeretem, de csak azért mert jó illatú. A hajammal se rosszat se jót nem csinált. Most Gliss Kur termékeket használok és leesett az állam olyan egészséges hajam lett tőle.
2012. febr. 5. 16:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Általában dm-es hajvitamint szedek, mondjuk most váltottam multivitaminra, de mióta nem szedem a hajvitamint, kb. 3 hete, jobban hullik a hajam. :S Úgyhogy mindenképp visszatérek ahhoz.
2012. febr. 5. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!