Hogyan ápolod a hajad?
Egy héten volt,hogy minden nap most 2x
Igen használok pakolást.
Nem számolom :D
Igen,vagyis próbálok,volt,hogy mindennap vasaltam,most már csak a frufrut,de azt is csak akkor ha megyek valahova ami ritkán van szóval :D
balzsamozok,hajpakolás és szedek vitamint is meg hajnövesztő szert is :)
Megmosom 3-4 naponta+ha megyek valahova.Pakolást,kondícionálót nem használok,2 samponom van.Vigyázok a hajamra,de nem aggódom túl magam rajta.(:
15/L
Hetente 2-3 alkalommal mosok.
Elseve festett hajra való sampon+ ugyanilyen balzsam
Syoss hővédő spray hajszárítás és vasalás előtt
AVON hajvégápoló szérum
Kerastase piros fényvédő spray
néha Elseve hajtőemelő spray
én évek óta ezeken élek és mára már derékig érő, egészséges hajam van :) ja és festem, vasalom pedig...
Heti 3x. A megfelelő samponnal.Mindig használok hajpakolást vagy balzsamot.A gliss kur hajpakolásai csodákra képesek.
Mindig vigyázok vasaláskor a Got2B straight on-t használom.
Összekötöm.Tehát mindig vigyázok rá.Naponta többször áthúzom rajta a hajkefét.Szérumot is szoktam a Gliss kurét.
14/L
Hetente 3x mosom, Dulgon kids sampont használok +szilikonmentes balzsamot (Garnier Fructis Tápláló ápolás a kedvencem), valamint mindig teszek kókuszolajat a hajamra mosás után (többet ér, mint akármelyik pakolás). Vigyázok a hajamra semmi károsat nem csinálok vele, max. annyit, hogy télen hideg levegővel félig megszárítom, csak a tövénél. Szinte mindig feltűzve hordom, ez a legkíméletesebb (meg amúgy is macerás kiengedve, mert mindig ráülök).
Szerencsére elhasználtam a temérdek hajápolási cuccomat. Tavasszal több, mint 3 nagy cipős doboznyi volt. Most van 3 flakon Dulgon kidsem, 1 flakon Garnier Natural avokádós balzsamom, 1 tégely kókuszolajam, 1 flakon hajolajam, 1 flakon Swiss-o-par kókusztejes samponom, 1 üveg aloe vera gélem, 1 üveg mandulaolajam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!