Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon félek a fodrásztól,...

Nagyon félek a fodrásztól, mit csináljak?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok. Eddig akárhányszor voltam fodrásznál, sose tetszett az eredmény. MIndegy, hogy hány fodrásznál jártam, egyiknél se. Ma megyek a mostani fodrászunkhoz.

És nagyon félek, hogy nem olyan lesz a hajam, amilyet szeretnék. Mell alá érő hajam van. Ez az egyetlen dolog, ami önbizalmat ad: a hosszú hajam. Nagyon eltöredezett, és szétégett, így kénytelen vagyok vágatni. Megfogom mondani, hogy ha lehet csak annyit vágjon, amennyit muszáj.

Viszont fazont is kellene és nincs ötletem. merjem rábízni magam? Eddig mindig megkérdezte, hogy hol válassza a hajam, mennyit vágjon, hol legyen a frufru, milyen frufru, szóval MINDENT kérdez. És ahogy látom jó fodrász. Eddig azt csinálta amit én kértem. Ha göndör hajat akartam begöndörítette. Ha egyeneset megcsinálta. Szóval az én "tanácsaim"-ból lett a rossz hajam.

Szerintetek merjem rá bízni? Vagy mit csináljak? Muszáj elmennem mert sok gond van a hajammal...

2013. máj. 30. 14:11
 1/1 anonim ***** válasza:
Sztem ha jó híre van,bízd rá magad.
2013. máj. 30. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!