Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon félek a szolitól, ma...

Nagyon félek a szolitól, ma voltam életemben először, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

A probléma az, hogy koliban lakom, itt viszont nem lehet napozni, nincs kert. Múlt évben még otthon laktam (akkor érettségiztem) akkor tudtam tanulás közben napozni most nem tudok.

Nagyon sok vizsgám lesz már most zh-zok, és gondoltam elmegyek szoliba így időt spórolok.

Viszont nagyon klausztrófóbiás vagyok, azt hittem nem lesz baj ha csak 6 percet vagyok bent de nagyon féltem..:S

hogy mulasszam el ezt a félelmet?

Vagy ha nem jövök ki pl. 10 perc után a csaj úgyis megnézi van-e valami baj velem?

ugye nem lehet beleszorulni??

2013. máj. 3. 23:30
 1/7 anonim ***** válasza:
én pánikbetegként is jártam szoliba és én is pontosan így éreztem magam, nekem tudod mi segített? hogy a fekvő szolit állóra cseréltem. állóban már nem volt semmi bajom, egy próbát Neked is megérhet. Illetve az is sokat segített, hogy számoltam magamban, a zenére figyeltem, és ami a legfontosabb, megpróbáltam nem pánikba esni és nem folyton arra gondolni, hogy rosszul leszek és bevált. pl azon gondolkodtam este mit nézek meg a tévébe vagy milyen kérdések lesznek a gyakorin :) a figyelemelterelés sokat segít. illetve ne aggódj azon, hogy beszorulsz MERT NEM FOGSZ. Remélem tudtam segíteni.
2013. máj. 3. 23:49
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Inkább ne szolizz, úgyis csak tönkreteszi a bőrt és ronda sárgás színt ad, aminek semmi köze a normális napbarnította színhez. Ennél sokkal szebb bármilyen fehér bőr.
2013. máj. 3. 23:54
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem akarom túlzásba vinni, csak hogy legyen egy kis alapszínem a nyárra...mert nem akarok vizsgák után holtfehéren állni, vagy bemenni a városba sétálni egyet... itt meg, a koliban nem tudok napozni :S

Hidd el, ha igazi napon lehetnék kint akkor kint lennék és nem költeném a pénzem szolira meg tudom a bőrnek se tesz jót de nem hiszem hogy ha összesen május-júniusban elmegyek 5-8 alkalommal akkor annyira megárt.

Télen nem is jártam... és csak így vizsgaidőszakban mennék, szóval fél év alatt összesen 5-8szor elmegy az ember az nem hiszem hogy sok...

2013. máj. 4. 00:27
 4/7 anonim ***** válasza:
53%

A második hozzászólóval teljesen egyetértek, gyakorlatilag ezt szerettem volna én is ide írni. :) Kedves kérdező, hagyj fel ezzel az igénytelen és nevetséges tevékenységgel és inkább csinálj értelmes dolgokat!

24/F

2013. máj. 4. 00:29
 5/7 anonim ***** válasza:

Jó, hát a te bőröd, csak én nem értem miért jó ez. A pasik nagy része alapból imádja a fehér bőrt a csajokon. A legszebb szín. A szoliszín meg még senkit nem tett szebbé. A bőrrákhoz sem kell sok alkalom, akár egy után is kialakulhat. Ezeket összevetve nem értem ezt a szolimániát ami manapság divat lett.

Na meg napozni nem csak kertben lehet. Ha pesti vagy ott a Margitsziget például. Vagy parkokban is szoktak emberek napozni, strandon, vagy bárhol ahol van nap ott lehet.

2013. máj. 4. 00:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Ja, meg lefényképezkedni meg kukkolva lenni is...

A szoláriumból is UV sugárzás jön, és ez barnít a Napban is. A különbség az UVA/UVB arány (gépenként változik).

A fehér bőr, főleg a fekete hajjal és szemöldökkel (no meg egyes lányoknál fekete szőrrel az alkaron) szerintem csúnya.

23/F

2013. máj. 4. 03:44
 7/7 anonim ***** válasza:

1:tényleg ne vidd túlzásba, nem egészséges.

2:egy kis alapszín azért jobban néz ki, mint a fehér :)

Mond el a szolis csajnak a problémád, kérd meg hogy egyszer kukkantson rád, szóljon be, hogy jól vagy-e, ha téged az megnyugtat, és a végén is nézzen be hogy ki jöttél-e. Biztos megteszi ha megkéred.

2013. máj. 4. 04:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!