Mi lesz most? Segítséééég!
A szüleim kitalálták, hogy amint vége a sulinak (alig 3 hét) beíratnak úszóiskolába. Na most ez azért baj, mert már tavaly óta vagdosom a combom, és nagyon durván meglátszik.... :( Anya érszrevette a hegeket a kezemen (a lábamról nem is tud), és azt mondta, ha még egyszer ezt csinálom, eltilt a színészkedéstöl (ami az életem, nem tudom ott hagyni!!!), meg nem halgathatom azt az együttest tovább, akikért bolondulok, mert azt modja, ezelött is miattuk csináltam, pedig nem is.
Egyszóval HATALMAS BAJBAN VAGYOK!!! Hogy tudom eltüntetni azokat a csíkokat a lábamról???? Nem akarom, hogy megtudják... Pls HELP!!! :(((
Kedves kérdező, ez tragédia, ami veled történik. Először is: az én gyerekem tutira nem tudná úgy összevagdosni magát, hogy én ne vegyem észre. Ez számomra hihetetlen. Szerintem segítségre van szükséged, és elsősorban a szüleidre kellene támaszkodnod.
Akik elbagatellizálják a dolgot, azoknak egy kis idézet:
"A vagdosás egy maladaptív (téves berögződés) módja a nehézségekkel való megbirkózásnak - tinik esetében érzelmi hullámok és a változás jelentenek veszélyt. Azok az emberek, akik önmagukat bántják, nem tudtak kifejleszteni, elsajátítani normális és egészséges problémamegoldó viselkedésformákat, megoldásokat....
A vagdosás egyfajta segélykérés, figyelemfelhívás, egy olyan végső megoldás, mely felhívja a körülöttük lévők figyelmét, hogy baj van és segítséget szeretnének kapni, de pont problémájukból vagy a körülményekből kifolyólag ezt nem tudják normális formában megtenni."
Kedved Kérdező!
Ha esetleg erre jársz, légyszi írd le, h azóta mi lett veled. Remélem, rendeződtek a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!