Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi lesz most? Segítséééég!

Mi lesz most? Segítséééég!

Figyelt kérdés

A szüleim kitalálták, hogy amint vége a sulinak (alig 3 hét) beíratnak úszóiskolába. Na most ez azért baj, mert már tavaly óta vagdosom a combom, és nagyon durván meglátszik.... :( Anya érszrevette a hegeket a kezemen (a lábamról nem is tud), és azt mondta, ha még egyszer ezt csinálom, eltilt a színészkedéstöl (ami az életem, nem tudom ott hagyni!!!), meg nem halgathatom azt az együttest tovább, akikért bolondulok, mert azt modja, ezelött is miattuk csináltam, pedig nem is.

Egyszóval HATALMAS BAJBAN VAGYOK!!! Hogy tudom eltüntetni azokat a csíkokat a lábamról???? Nem akarom, hogy megtudják... Pls HELP!!! :(((

2013. máj. 23. 18:42
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
Hú, köszi, kipróbálom! :)
2013. máj. 23. 19:07
 12/45 A kérdező kommentje:
De ha megmondom, nem mehetek többet színészetre... és azt a zenekart is örökre elfelejthetem, és ez nem olyan, hogy van másik, ez az egy van, és nem tudok nélküle élni.... Olyan mint másnak a víz vagy a levegö... kell!!!
2013. máj. 23. 19:10
 13/45 anonim ***** válasza:
78%

Nem fognak eltűnni a hegek... előbb-utóbb úgy is megtudják.

Azzal megmentheted a becsületed (ha még van) hogy ha oda állsz eléjük és elmondod, hogy ez van.

Hatalmas bajban vagy, mert buta vagy. Ismered a mondást.. aki hülye... az így járt.

2013. máj. 23. 19:10
 14/45 A kérdező kommentje:
De ha megmondom, nem mehetek többet színészetre... és azt a zenekart is örökre elfelejthetem, és ez nem olyan, hogy van másik, ez az egy van, és nem tudok nélküle élni.... Olyan mint másnak a víz vagy a levegö... kell!!!
2013. máj. 23. 19:11
 15/45 anonim ***** válasza:

A Contractubex pénzkidobás.. Nekem semmit se segített holott csak egy kis vágást akartam eltüntetni.

Anyukád a javadat akarja, beszélj vele!

2013. máj. 23. 19:13
 16/45 A kérdező kommentje:
De nagyon félek... megöl ha megtudja...
2013. máj. 23. 19:15
 17/45 anonim ***** válasza:
hány éves a kérdező ?
2013. máj. 23. 19:17
 18/45 anonim ***** válasza:
Félt téged azért mondta amit mondott. Keress egy megfelelő alkalmat, gondold át mit szeretnél mondani és beszélj vele! Sokszor nem is gondolnánk mennyit segíthet egy beszélgetés! :)
2013. máj. 23. 19:17
 19/45 A kérdező kommentje:

14,5

De multkor is leordított hogy hogy csinánalhatok ilyet meg ha mégegyszer elöfordul akkor jaj nekem és löttek minden hobbimnak, vége az életemnek, kész, szerintem nem fognak egyedül se hagyni egy percnél tovább...

És én akarok színészkedni is. ÉS NEM AKAROM HOGY ELVEGYÉK A ZENÉIMET... :'( Abba belehalnék...

2013. máj. 23. 19:22
 20/45 anonim ***** válasza:
60%

Pedig valahogy rá kell hogy kényszerítsenek arra, hogy ne vagdosd magad, mint egy retardált...

Ha ennek azaz ára, hogy nem színészkedsz, akkor nem színészkedsz.

Miért nem hallgattál a szüleidre, gondolom ennek volt előzménye is, aminek a lényege az volt, hogy ha továbbra is ilyet művelsz, akkor nem lesz színészet, se zene.

Ennek ellenére te tovább vagdostad magad, mint egy nyomorék, így a szüleid teljes joggal tilthatnak el a hobbijaidtól, hiszen átcseszted őket.

Megérdemled.

2013. máj. 23. 19:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!