Mi lesz most? Segítséééég!
A szüleim kitalálták, hogy amint vége a sulinak (alig 3 hét) beíratnak úszóiskolába. Na most ez azért baj, mert már tavaly óta vagdosom a combom, és nagyon durván meglátszik.... :( Anya érszrevette a hegeket a kezemen (a lábamról nem is tud), és azt mondta, ha még egyszer ezt csinálom, eltilt a színészkedéstöl (ami az életem, nem tudom ott hagyni!!!), meg nem halgathatom azt az együttest tovább, akikért bolondulok, mert azt modja, ezelött is miattuk csináltam, pedig nem is.
Egyszóval HATALMAS BAJBAN VAGYOK!!! Hogy tudom eltüntetni azokat a csíkokat a lábamról???? Nem akarom, hogy megtudják... Pls HELP!!! :(((
Dettó ez volt 14 évesen velem is.
Metalt hallgattam és a szüleim utálták. Pedig mégcsak nem is keményet, hanem ilyen love/goth/symphonic irányvonalat.
Mindent megtettek, hogy leszoktassanak.
Elvették a CD-imet, nem engedték hallgatni, csak x mennyiséget naponta...
Akkor még nem volt internetem, meg semmi szupermodern MP3-as telefon, így ha elvették a CD lejátszóm, nem hallgathattam semmit.
Ezek az eltiltások hónapokra szóltak.
Részvétem kérdező csajszi.
de őt nem azért tiltják el, mert ellenzik a zenét, hanem mert VAGDOSSA magát
ami NEM NORMÁLIS
Családi zür + osztálytársak. Nem részletezném...
Most komolyan zene miatt lenne??? Okos vagy. Zene miatt nem vagdossa magát szét senki.
nem azt mondtam h amiatt lenne, sőt
hanem kérdeztem, h mi miatt van
mert azon kellene változtatni akkor
arról beszélj a szüleiddel, h mi a problémád és h abban segítsenek neked, h megoldódjon
nem tudom pontosan h mit értesz osztálytársak stb alatt (nem is kell leírnod ide), de ha az megoldódik, akkor sztem minden más is szépen a helyére kerül az életedben
sok esetben egy környezetváltozás segít... ha 14 vagy, akkor nem szeptembertől mész másik suliba? talán az is segít majd
ez a fő probléma, erről beszélj a szüleiddel és biztosan segíteni fognak és belátják h tényleg nem a zene tehet erről
(mellesleg én is ilyen zenéz hallgattam a te korodban, de nekem voltak olyan problémáim, mint amiket írtál, ezért nem jutottam el ideig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!