Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi lesz most? Segítséééég!

Mi lesz most? Segítséééég!

Figyelt kérdés

A szüleim kitalálták, hogy amint vége a sulinak (alig 3 hét) beíratnak úszóiskolába. Na most ez azért baj, mert már tavaly óta vagdosom a combom, és nagyon durván meglátszik.... :( Anya érszrevette a hegeket a kezemen (a lábamról nem is tud), és azt mondta, ha még egyszer ezt csinálom, eltilt a színészkedéstöl (ami az életem, nem tudom ott hagyni!!!), meg nem halgathatom azt az együttest tovább, akikért bolondulok, mert azt modja, ezelött is miattuk csináltam, pedig nem is.

Egyszóval HATALMAS BAJBAN VAGYOK!!! Hogy tudom eltüntetni azokat a csíkokat a lábamról???? Nem akarom, hogy megtudják... Pls HELP!!! :(((

2013. máj. 23. 18:42
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
100%

Ha van bioptron lámpátok, lámpázz minden nap és reménykedj a sikerben:)

Amúgy jó lenne tudni, milyen "állagúak" a hegek (van-e még var, vagy már csak foltszerűek) De a neogranormon és esetleg egy kis aloe vera gél gyorsíthatja a gyógyulást. Ha már csak foltok vannak, és egyik se használ, érdemes hámlasztani a bőrt valamilyen glikolsavas/tejsavas peelinggel.

Ja, és bocsi, nem akarok beleszólni, de több heget NE alkoss, mert csak rosszabb lesz, és a felül leírt módszerek max javítanak a helyzeten, amúgy teljesen csak az idő mulaszthatja el a hegeket. Belsőleg szedhetsz E-vitamint, az elvileg gyorsítja a sebgyógyulást. Ha nem tudsz leállni, keress fel egy szakembert, vagy beszélgess egy barátnőddel, stb, mert nem akarlak riogatni, de ebből nagy baj lehet később...

2013. máj. 23. 18:52
 2/45 anonim ***** válasza:
6%

És miért vagdosod magad te beteg agyú jányka ?!

Remélem anyukád eltilt a színészettől és attól a degenerált bandától is... biztos attól vagy ilyen full zakkant.

2013. máj. 23. 18:55
 3/45 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nagy baj lehet, le akarok állni, csak nem megy... néha annyira kivagyok, hogy egyszerüen MUSZÁJ.

Az aloet próbáltam, nem nagyon segített... egy fokkal jobb. Annyi, hogy mostmár nem látszik méterekre el. De a szoba másik végéröl is még mindig tisztán... :/

Nagyon elcsesztem, de vissza akarom csinálni!!! Csak mit csináljak, hogy ne tudják meg a szüleim??? Kinyírnak ha ez kiderül... :(

2013. máj. 23. 18:58
 4/45 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem jobb, ha megtudják mert amilyen hülye lehetsz saját magadat fogod kivéreztetni előbb-utóbb. Tudják csak meg... amíg nem késő.
2013. máj. 23. 19:01
 5/45 A kérdező kommentje:

NEM DEGENERÁLT!!! És nem azért vagyok frusztrált, semmi köze hozzá!!!

Nem a zenei ízlésem minösítése volt a kérdés, hanem hogy mit tegyek hogy NE VEGYÉK ÉSZRE!!!

2013. máj. 23. 19:01
 6/45 anonim ***** válasza:
91%
A hegek nem múlnak el egyik napról a másikra ahogy a lelki sérülések sem. Ülj le anyukáddal és beszélgess vele komolyan! Mondd el neki hogy mi volt a gond, miért csináltad ezt magaddal. Magyarázd el neki hogy az eltiltással és a fenyegetőzéssel nem old meg semmit! Kérj tőle segítséget, vigyen pszichológushoz! Hidd el egy mély beszélgetés nagyon sok mindent meg tud oldani! Szerintem anyukád is csak jót akar neked és támogat ha megnyílsz előtte.
2013. máj. 23. 19:03
 7/45 anonim ***** válasza:
70%

Hát a hegeket teljesen eltüntetni soha nem fogod, mivel már tönkretetted a bőröd szerkezetét.

Lehetne annyi eszed hogy nem ilyen gyerekes baromságokkal próbálod felhívni magadra a figyelmet, hanem odamész a szüleidhez és beszélgetsz velük a gondjaidról.

A vagdosással semmit nem oldasz mert csak egy életre elrondítod a bőröd amit később igencsak bánni fogsz.

Mielőtt meglátnák inkább mondd el nekik hogy ez van, és azt is hogy miért csinálod ezt.

2013. máj. 23. 19:03
 8/45 A kérdező kommentje:
De épp EZ AZ!!! NEM AKAROM, HOGY MEGTUDJÁK!!! Értétek már meg nem akarom hogy észrevegyék, nem hiányzik hogy kézenfogva kisérgessenek mindenhova meg ellenörizgessenek hogy csináltam-e vagy nem!!!
2013. máj. 23. 19:04
 9/45 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a Contractubex krémet. Égési sebek és hegek eltüntetésére is ezt használják, patikában tudod megvenni.
2013. máj. 23. 19:04
 10/45 anonim ***** válasza:
59%
Pont a titkolózással csinálsz bajt magadnak... Értsd meg hogy a hegeket nem lehet eltüntetni mintha mi sem történt volna!
2013. máj. 23. 19:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!