Sötétszőke haj+fehér bőr+kékes-szürke szem = milyen SZŐKE hajszín illik hozzá?
Figyelt kérdés
a válaszokat előre is köszönöm! :)2013. máj. 19. 18:01
1/3 anonim válasza:
Milyen a bőrtónusod?
Ha a csuklód belsején lévő erek kékes árnyalatúak, az ezüst ékszerek illenek, könnyen leégsz, hideg bőrtónusod van.
Ehhez illenek a hideg szőke árnyalatok, mint például a platinaszőke, lenszőke, világoszőke.
Ha a csuklód belsején lévő erek zöldes árnyalatúak, arany ékszerek illenek, könnyen barnulsz, meleg bőrtónusod van.
Ehhez a meleg szőke árnyalatok passzolnak, mint a mézszőke, aranyszőke, homokszőke.
Továbbá a szemöldököd színe is számít. Ha túl sötét a szemöldököd (sötétbarna vagy esetleg fekete), ne válassz világos hajszínt.
2/3 anonim válasza:
Bocsi, túl hamar küldtem el. Folytatom.
Viszont az aranyszőke, a rézszőke, a mézszőke, a homokszőke jól mutat barna szemöldökkel is.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ:) eddig nem tudtam eldönteni milyen tipus vagyok kb 7 jellemzőből,de ebből az 1 jellemzőbő azonnal rájottem..koszonom:) ez sokat segitett:) egyebkent akkor hideg tonusu vagyok:D
2013. máj. 19. 23:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!