Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik hajszín tetszik jobban...

Melyik hajszín tetszik jobban a vörös vagy a szürke?

Figyelt kérdés
Vörös alatt a piros-narancssárga színeket, szürke alatt meg a hamvas szőkéket értem. Mindkettő tetszik és így elég nehéz dönteni. Azt mondják a vörös jól áll, de van aki szerint a szürke is menne az arcomhoz, ezért azt szeretném tudni, kinek melyik tetszik jobban. Előre is köszönöm.
2010. febr. 26. 18:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
szerintem a szürke már nem divat, de tényleg attól függ,mi áll neked jobban
2010. febr. 26. 18:31
 2/12 anonim ***** válasza:

ha belinkelsz egy képet, megmondom melyik lenne jobb neked:D pont most volt otársamnak is a legvilágosabb (már szinte szürke, a jégszőke) szőke haja volt, jól állt neki, de neki nem tetszett, úgyhogy sötétbarnára festette a haját.

egyébként nekem a vörös jobban tetszik, bár abból inkább az ilyen szilvavörös, mahagóni, rubinvörös

2010. febr. 26. 18:54
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Figyelembe fogom őket venni. Nos, linkek. Kinek a haja nem nézni, csak a színt xD 1. [link] ilyen szürkére gondoltam és az én hajamban meg most pont valami ehhez hasonló szín van 2. [link] és ez tetszene, ha nem a szürke. Ezek után gondolom egyszerűbb lesz dönteni.
2010. febr. 26. 19:07
 4/12 anonim ***** válasza:

uhh nekem nagyon tetszik a szürkee. *-*

de attól függ h neked melyik áll jobban és h melyik tetszik jobban.

de am nekem a narancssárgás is tetszik, ugyhogy én sem tudnék dönteni :D

2010. febr. 26. 20:32
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem a vörös tetszik jobban :)
2010. febr. 27. 07:37
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Még van egy hónap addig, hogy döntsek melyik, tehát figyelek szerintetek melyik legyen :D
2010. febr. 27. 09:29
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a szürke nagyon tetszik, de csak így hogy egy fekete csík is van elől. Extrém, de jól néz ki, én arra szavazok =)
2010. febr. 27. 12:06
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is a szürke tetszik :D
2010. márc. 1. 16:36
 9/12 anonim ***** válasza:

ez a szürke eszméletlen jó.:D és főleg az a fekete csík nagyon tuti:D én mindenképp azt választanám ...persze csak akkor ha jól is áll.16/L

szal ha jól áll akk hajrá:D;)

2010. márc. 1. 16:58
 10/12 anonim válasza:
a vörös szerintem.
2010. márc. 1. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!