Barna a szemem, a szemöldököm és a hajam is, milyen hajszin álna jol? Már unom ezt a szürke egér stilust ha értitek mire gondolok? De milyenre festessem át hogy jol álljon?
Esetleg egy kis melír, vagy vágás? Ó, bárcsak nekem is barna szemeim lennének! Azok nagyon szépek, az őzikeszemek! :)
egyébként én is barna vagyok, én is világosítani akartam pár hónappal ezelőtt. Olyan világosbarnát akartam, mert a szőke szerintem enm állna jól és nagyon roncsolná is a hajam. Aztán sajnos mint kiderült a hajamban sok a vörös pigment és bevörösödtem! Azóta már másodszor fogom átfestetni, hogy visszakapjam a szép barna hajam de minden színt ledob magáról a hajam egy-két hét alatt... Most várhatom, mire lenő... Soha többet világosbarna... :(
Sajnos ha világosítani akarsz, akkor mindenképp hidrogéneztetni kell, mert sötétből világosat csak úgy érhetsz el. Barna szemhez jól állhat a világos barna, mogyoró barna, vagy a mézszőke. De a szemed színe nem igazán befolyásolja az összképet (nézd csak a Barátok Közt-ös Balogh Edinát, neki sötét barna szeme van, viszont platinaszőke haja, és lám milyen jól áll neki. :)) Ez az egész hajszínváltás inkább csak attól függ, hogy a bőröd színe milyen, milyen az arcformád, milyen a stílusod.
Esetleg kérd ki a fodrászod véleményét! Vagy ha teszel esetleg magadról ide képet, akkor talán biztosabbat tudnak mondani a válaszolók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!