Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szeretnék kicsit kitűnni a...

Szeretnék kicsit kitűnni a tömegből és nem csak egy "szürke egér" lenni. Ezt hogyan valósítsam meg?

Figyelt kérdés
15/F
2009. júl. 21. 20:38
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
Igaz, hogy ezt az öltözködéseddel is elérheted, de a tettek és szavak is segíthetnek ebben ;]
2009. júl. 21. 21:09
 2/5 anonim ***** válasza:
11%
Légy EMÓs XDXDXDXDXD
2009. júl. 21. 21:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Találd ki a saját stílusod, személyiséged. Ami neked bejön. Persze ha nem vagy deszkás ne legyél az. És azért meg ne legyél kosaras, mert az a csaj is kosarazik a suli csapatában. Egy csaj, egy valaki nem ér ennyit. Ha meg valaki beszól ne akard megmutatni, hogy te akkor is jobb vagy nála mondjuk fociban, ha életedben utáltad. Belevághatsz, de az nem te leszel.

Ha csaj miatt akarsz: legyél ápoltabb, figyelmesebb, kedvesebb, viccesebb (nem mindenki szereti a nagypofájúakat!)

Ha másvalami miatt, vagy magad miatt: akkor meg kell fogalmaznod egy célt, egy valamit amit el akarsz érni. És azért tegyél meg mindent. Még van egy hónapod, ebbe belefér a megváltozás, hogy szeptemberre már ne csak az az egér legyél aki vagy.

Sok sikert, és remélem segítettem.

2009. júl. 23. 13:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is így voltam kevés ideig mert megváltoztam létrehoztam az egyedi stílusom. Ez nálam azt jelenti hogy az egyszerű keveredik a csicsással így kijön az én stílusomnak a legmegfelelőbb összeállítás. Hozd létre stílusod kever a színeket, mintákat! Így nem fogsz hétköznapi lenni.

Sok szerencsét!

2009. júl. 28. 23:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Igaz, h későn jött a válasz, de remélem segít valamit, bár örülnék, ha nem lenne rá szükség és már elérted volnaa célod.

Szóval olvasd el Brian Tracy - Maximális teljesítmény c. könyvét.Rengeteg érdekes van benne, bár pont nem erről szól, de egy bizonyos mértékben használható.Nekem sikerült megváltoznim olyan szinten, h ma eléggé meghatározó személyiség lettem...nem önteltségből mondom amúgy.Régen (4 éve) én is kis senki voltam, ma már pont az ellentéte.Igaz, én belül sose voltam senki, csak elhitették velem.Igaz, h új környezetbe is kerültem meg minden, de ez a könyv nagyon jó!Főleg a 80 valahanyas oldaltól kezdődő rész.Meg sportolj vmit, edz, légy erős, tűnj ki valamiben, amiben jó vagy.Biztos van ilyen...nem?

Vagy verj meg egy hatalmas benga állatot vagy 2-3 srácot, akiknek nagy a szájuk...hidd el, nem vicc...ez is beválik.Esetleg, ha látod, h a többiek csinálnak vmit és úgy érzed, h jó vagy benne, akk állj be és mutasd meg, h ki az ász.

2010. júl. 4. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!