Pedikűrös alig szed le valamit a lábamról, helyes?
Attól függ, mennyit hagy rajta. Ha túl sokat szed le, akkor előfordul, hogy rá se tudsz állni két napig. És tényleg igaz az, hogyha nagyon leszedi, akkor hamarabb képződik újra a bőrkeményedés, mert a bőr védekezik, és többlet bőrt termel.
El kell találni az optimális mennyiséget, amennyit le lehet szedni. A babaláb az genetika kérdése. Anyámnak pedikűrös nélkül is olyan a lába, holott magassarkúkat hord, és 67 éves. A fiam 16, és havonta csinálni kell neki.
Egy pedikűrös.
Nem tudom, én akiknél eddig voltam elég jók voltak, lehet hogy csak véletlenül fogtam ki jókat?
Csináld úgy hogy mindig máshoz mész és aki a legjobban bevált, ahhoz menj vissza később.
Az otthoni lábápolás is fontos, pl az egyik válaszolónak a habkő vált be minden zuhanyzáskor és ma már teljesen sima a lába. Ha egy kicsit rajtahagy, az nem baj, szerintem próbálgass tovább, nézelődj a környékeden (vagy akár távolabb), de irreális elvárásaid ne legyenek.
Szia! Azért nem szedi le az egész börkeményedést a lábadról mert nem szabad egyszerre az egészet. Több alkalom kell és ugy folyamatosan
Anyum pedikűrös onnan tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!