Szerintetek hogy helyes vágni egy pasi körmét?
Figyelt kérdés
sokak szerint "b.zis ha nem tövig van vágva..
de a tövig vágott nekem olyan érzést kelt mintha rágná..
mutiznátok képet arról hogy milyen kéne legyen?
és pasik! ti hogy ápoljátok?
lányok: szerintetek hogy kéne
egy 16éves tanácstalan fiú
2013. jan. 30. 20:13
1/7 anonim válasza:
Egy picic fehéret hagy a kötöd tetején
2/7 anonim válasza:
Azért van különbség a rövidre vágott és a rágott között:). A lehető legminimálisabb fehér részt hagyjál.
4/7 anonim válasza:
szerintem az ilyen tőbe vágott körmökkel még vakarózni sem lehet rendesen. meg sokszor a köröm segítség pl felpattintani valamit. ahogy neked kényelmes, de szerintem az a praktikusabb ha kb 3 mm-t meghagysz fehéren.
5/7 anonim válasza:
tövig vágva szerintem nagyon csúnya, a barátomnak mindig van legalább 2-3 mm fehér rész hagyva, de azt sem bánom ha hosszabb kicsit, nekem tetszik úgy is, csak ne legyen koszos, törött.
6/7 anonim válasza:
3 mm ??? Az már csajhosszú.
Szerintem kb 1 mm.
7/7 anonim válasza:
4.: Nekem van 2mm fehér részem, és lány vagyok. ennél hosszabbra nem is szeretem hagyni, mert az már zavar.
A kérdésrw válaszolva, szerintem egy pici fehéret hagyjál, praktikusabb, meg egészségesebb is, mint a tövig vágott:) Amúgy meg a csajok nem nagyon nézik a körmöd, ha nem túl nagy a fehér részed, nem érdekel senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!