Mit gondoltok erről az ombre hajról?
2013. máj. 15. 18:24
13/17 anonim válasza:
most betöltött. ez nekem tetszik, pedig nem szeretem az ombre hajakat. de itt nem akkora a szín különbség, hogy ronda legyen, nem kelt lenőtt hatást.
14/17 anonim válasza:
Igen, nekem is tetszik. Ez az igazán szépen megcsinált ombre.
15/17 anonim válasza:
Undorító... szerintem. Minden második lánynak ilyen van, holott szerintem eszméletlen ronda, főleg mikor igénytelenül is van megcsinálva. Általános, tömegcucc lett ez is, értelmetlen.
16/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, örülök, hogy ennyi mindenkinek tetszik! :)
2013. máj. 16. 16:36
17/17 anonim válasza:
Nekem tetszik ez a haj, amit belinkeltél. Rákerestem most, hogy ennek az ombre hajnak milyen változatai vannak még, mert eddig nem voltam ezzel tisztában. Vannak tényleg nagyon természetellenesek és csúnyák, de szépen megcsinálva nagyon jól tud kinézni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!