Mit gondoltok erről az ombre hajról?
2013. máj. 15. 18:24
2/17 anonim válasza:
Azt, hogy már mindenkinek ilyen van, és csak előző nyáron volt menő. Már tökre kint van, de sokan még nem tudják felfogni. Olyan mintha hatalmas lenövésed lenne, igénytelen az egész.
3/17 anonim válasza:
szerintem f#s. olyan mintha ki lenne fakulva a voros hajfestek mert szanaszet lenne roncsolodva a haja
4/17 A kérdező kommentje:
Nekem tetszik ez a "stílus" és az érdekel a legkevésbé, hogy kiment már a divatból. Ha befestetném valamilyenre a hajam akkor tuti hogy nem aszerint választanék, hogy mi éppen a divatos hanem, hogy mi az ami nekem tetszik/ legjobban tükrözi a személyiségem. :)
2013. máj. 15. 18:46
5/17 anonim válasza:
Nekem másfél éve volt ilyen. Nagyon tetszik, és érdekes, hogy a fiúknak is bejött. Lányoknak már nem annyira, de hát az kit izgat. :)
6/17 anonim válasza:
Őszintén szólva ez az első ombre haj, ami tetszik. Az eddigiek, amiket láttam mind úgy néztek ki, mintha a csaj legalább egy hónapja nem mosott volna hajat, és a teteje agyonzsírosodott volna. Meg hát azért sem preferálom az ilyen dolgokat, mert ezek teszik az embereket birkává. Belemossák az egyéniségüket a tömegbe. De ebben a változatban tetszik, és még nem is láttam senkin :)
9/17 anonim válasza:
Szerintem jól néz ki,főleg, ha a színek is passzolnak. :)
10/17 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek az ombre hajak, de ez mégis jó:) bár egy egyenes hajon pl. szerintem nem mutatna jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!